Merhaba canım kendi meme dokun var mıydıMerhaba arkadaşlar. 375 cc mentor silikon taktı doktorum. Ben abartılı bir duruş ve büyüklük istemedim. Öncesinde olduğu gibi istediğim her kıyafeti rahatça giyebileyim dedim. Hatta ameliyat öncesi kendisine birkaç fotoğraf gösterdim böyle olmasın diye. o gösterdiklerimden daha büyük gögüslerim oldu. Bugün 7. günüm ve mutsuzum. 1.68 boy ve 60 kiloyum. geniş omuzluyum kaldırırırım mantığıyla bana 375 cc büyük göğüs yapmış. Tek beklentim küçülmesi. Ama ne kadar küçülebilir ki. Bu gögüs ile istediğim kıyafet olmaz ve dekolte giyen biri olduğumu da belirttim. benimle aynı ölçüde silikon deyimi olan var mı ya da farklı boyutta olup da sonradan şu oranda küçüldü diyebilecek olanlar. Görüş ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
Çok az vardı.Merhaba canım kendi meme dokun var mıydı
Ödemin atması için zamana ihtiyac vardır emin ol şeklini aldığı zaman hoşuna gider dikkat ettiysen 295 cc 300 cc hatta 350 cc taktıranlar keşke daha büyük isteseydim diye yorumlar yazmış sen bu durumla kendini üzme mutlu olmaya bak zamanla oturunca ćok güzel olurÇok az vardı.
Umarım dediğiniz gibi olur. Şu an aynaya bakmak istemiyorum. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bugün ölçü aldım C kap çıktı.Ödemin atması için zamana ihtiyac vardır emin ol şeklini aldığı zaman hoşuna gider dikkat ettiysen 295 cc 300 cc hatta 350 cc taktıranlar keşke daha büyük isteseydim diye yorumlar yazmış sen bu durumla kendini üzme mutlu olmaya bak zamanla oturunca ćok güzel olur
Ödemin atması için zamana ihtiyac vardır emin ol şeklini aldığı zaman hoşuna gider dikkat ettiysen 295 cc 300 cc hatta 350 cc taktıranlar keşke daha büyük isteseydim diye yorumlar yazmış sen bu durumla kendini üzme mutlu olmaya bak zamanla oturunca ćok güzel olur
Aslında 58 kiloydum. Son iki ayda 60 oldum. Tekrar 58 olurum. Boyum 168 ve yağ değil de kemik yapım daha fazla. Eski fitliğime dönsem 36 giyer miyim ki. 38 olunca bel bol geliyor.60 kilosun ve 36 beden giyiyorsun bu çok iyi şaşırdım açıkçası ben de 60 kiloyum 40 beden giyiyorum boyum 1.65 acaba senin boyun mu uzun. 36 beden elbise sana şimdi olmayabilir memelerin zamanla aşağı inecek belki o zaman olur canım
Teşekkür ederim sağlıcakla kalınTahmin ettiğim gibi kemik iriliğin var. İnşallah sonunda mutlu olursun canım inşallah bir sorun yaratmaz sana göğsün .
Merhaba arkadaşlar. 375 cc mentor silikon taktı doktorum. Ben abartılı bir duruş ve büyüklük istemedim. Öncesinde olduğu gibi istediğim her kıyafeti rahatça giyebileyim dedim. Hatta ameliyat öncesi kendisine birkaç fotoğraf gösterdim böyle olmasın diye. o gösterdiklerimden daha büyük gögüslerim oldu. Bugün 7. günüm ve mutsuzum. 1.68 boy ve 60 kiloyum. geniş omuzluyum kaldırırırım mantığıyla bana 375 cc büyük göğüs yapmış. Tek beklentim küçülmesi. Ama ne kadar küçülebilir ki. Bu gögüs ile istediğim kıyafet olmaz ve dekolte giyen biri olduğumu da belirttim. benimle aynı ölçüde silikon deyimi olan var mı ya da farklı boyutta olup da sonradan şu oranda küçüldü diyebilecek olanlar. Görüş ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız.
merhaba süreciniz nasıl geçti izler ödemler ağrılarMerhaba arkadaşlar. 375 cc mentor silikon taktı doktorum. Ben abartılı bir duruş ve büyüklük istemedim. Öncesinde olduğu gibi istediğim her kıyafeti rahatça giyebileyim dedim. Hatta ameliyat öncesi kendisine birkaç fotoğraf gösterdim böyle olmasın diye. o gösterdiklerimden daha büyük gögüslerim oldu. Bugün 7. günüm ve mutsuzum. 1.68 boy ve 60 kiloyum. geniş omuzluyum kaldırırırım mantığıyla bana 375 cc büyük göğüs yapmış. Tek beklentim küçülmesi. Ama ne kadar küçülebilir ki. Bu gögüs ile istediğim kıyafet olmaz ve dekolte giyen biri olduğumu da belirttim. benimle aynı ölçüde silikon deyimi olan var mı ya da farklı boyutta olup da sonradan şu oranda küçüldü diyebilecek olanlar. Görüş ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız.