• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

375 cc kas alti silikon 2.gunum

nazmete

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
28
5
16
31
Merhabalar dun aksam 5de ameliyata girdim 7 bucuk gibi ciktim. Odadaki ilk yarim saat titredim ameliyathanenin sogugundanmi kaslarimi kurcaladiklari danmi bilmiyorum 😊 daha sonra benim hep sol (daha kucuk olan gogsum) sizladi agirdi digerinde hic agrim olmadi. Suan ameliyatin ertesi gunundeyim dunden daha iyiyim ama yine sol gosgum sizliyo.
2 tarafli dren takmisti doktor. Cok fazla kanamam olmadigo icin bugun taburcu olurken cikardi. Cikarirken cok fazla hissetmedim acikcasi.
İlk yataktan kalkarken oturdugumda tansiyonum dustu yatirdilar tekrar serum verdiklerimde ikincide kalkabildim.
Olmak isteyenlere merak edenlere benim surecim bu sekilde. Verdigi korse koltuk altlarimi cok acitiyor ne zaman gececek bilmiyorum. Drenler varken cok sert degildi sabah suan sertlesmeye basladi.

Merhaba , çok geçmiş olsun.Güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah 💐🙏.Ben henüz olmadım.Yıllardır olmak isteyip , korktuğum için kararsızlık nedeniyle olamayanlardanım🙈Siz nasıl karar verdiniz

Merhaba , çok geçmiş olsun.Güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallah 💐🙏.Ben henüz olmadım.Yıllardır olmak isteyip , korktuğum için kararsızlık nedeniyle olamayanlardanım🙈Siz nasıl karar verdiniz
Valla cok dusunmedim dusunrsem vazgececktim biranda gittim randevu aldim tahliller vs bende cok kararsizdim yoksa

Valla cok dusunmedim dusunrsem vazgececktim biranda gittim randevu aldim tahliller vs bende cok kararsizdim yoksa
Evet genelde öyle diyorlar bir anda harekete geçmek lazımmış.Doğru doktoru bulduktan sonra sonucu çok mutlu edici olduğunu düşünüyorum.Kac CC takıldı önceden dokunuz var mıydı

Back