- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 103
- 28
- Konu Sahibi little_miracle
-
Uzun uzun anlattım umarım işine yararLütfen yardım edinnn
Cok guzel olmus gule gule kullan:)Öncelikle cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler, bahsettiğim işlemleri evde yaptım saçlarıma ve kuaförün yaptigindan çok çok daha. başarılı bir saç elde ettim, görseli ekliyorum
Öncelikle cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler, bahsettiğim işlemleri evde yaptım saçlarıma ve kuaförün yaptigindan çok çok daha. başarılı bir saç elde ettim, görseli ekliyorum
Canım harika olmuş saçların gerçekten. Çok beğendim. Baya bilgiye sahipsin gibi duruyor bu konularda, sana bir şey danışabilir miyim ?
Saçlarım platin oldu kuaförden kaynaklı yine ben bebek sarısı beklerken bi yıkandı grimsi bi platin. Yaşıma da yüzüme de hiç gitmedi çok kötüyüm aynaya bakamıyorum. Kendi rengim orta kumral. Yardımcı olur musun ne yapsam yeşillenmeden kumral olur ? Evde boyamam gerek cünkü hangi kuaföre gitsem bi öncekinden daha kötü oldu
Gercekten hiç fark etmez. Senin diplerindeki çok güzel mesela. Saçımın uçları zaten berbat, tek isteğim daha kötü olmadan şu platinden kurtulmakNasıl bir kumral istiyorsun canım
Gercekten hiç fark etmez. Senin diplerindeki çok güzel mesela. Saçımın uçları zaten berbat, tek isteğim daha kötü olmadan şu platinden kurtulmak
Yok canım profesyonellik aramıyorum daha önce bi kızıl maceram olmuştu onda da kendi kafama göre boya aldım artık sinirlenip. Dedikleri gibi olmadı hiç genelde korkutuyorlar ya. Gayet de iyi sonuç almıştım. Küllü olmaz diyorlar bir tek şu an, o da yeşillik bırakır diye. Orta kumral bi renge boyayım diyorum 7.0 veya 6.0 şu durumdan iyi hale getirse yeter. Fotoğraf yüklemiştim bakmış mıydın ona ?Canım öncelikle şunu söyliyim ben asla profosyonel degilim yanlis yönlendirmek istemem, kendi tecrübelerimle bikac bisey söylicem sen de arastir istersen. Eğer zeminin çok açıksa ki açık sanırım platin yazmissin yanlis anlamadiysam, istedigin cogu rengi tutturabilirsin. Eger küllü bir kumral istiyorsan küllü kumral ya da bir tık açığı olan küllü açık kumral alabilirsin, ya da küllü istemiyorsan direk kumrala boya bence. Boya markası olarakta loreal exallance ydi sanırım, bu marka güzel. Ya da daha profosyonel olan markalar var igora gibi onlarada bakabilirsin, onlarda rengi tutturma olasiligi daha yüksek çünkü.
Tamam canım teşekkür ederim ama küllülük yeşillik bırakıyormuş fazla olduğunda. Sanırım tercih etmemem gerekiyorrCanım eğer küllülük istiyorsan benim gibi igora’nın 0.22 turunculuk azaltıcı boyasını alabilirsin ama fındık büyüklüğü kadar koy içine çünkü çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?