Saç Rengi ve Saç Boyama 370 TL’ye OMBRE FACİASI!!!

little_miracle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
317
306
103
28
Kızlar öncelikle hepinize merhaba bir konu hakkıda görüslerinizi alacaktim, saçımı yaklaşık 1 ay önce ombre yaptirdim, sac rengim boyalıydı kumraldi ama kızıllık vardı ve bursa’da güvenilir bir kuaföre gittim sonuç tabiki hüsran. Bu saça 370 tl bayıldım istediğim tek sey diplerim kendi sac rengim gibi olsun dip le ugrasmiyim dedim kendi rengim koyu kestane gibi, uclarda küllü dogal sari olsun istedim, kuaförde ki ısıklardan tabiki aldandim eve geldim sacim aşırı kızarmıştı ertesi gün gittim sözde düzelttilee süper oldu diyip gönderdiler ama saçım şu an acınır halde, şimdi size sorum şu; elimde küllü kumral bir boya var diplerimi onunla boyamayi düsünüyorum bu kıZıllığı alsın diye ve uçlar cila yapmayı düsünüyorum. Onu da garnier 111 gümüs sari ve igora 0.22 turunculuk azaltıcı boya aldkm onu karıstırarak boya yapmayi düsünüyorum, biraz uzun oldu ama cidden cok dolmuşum yorumlarınızı bekliyorummm

Eklentiler

• 2767EB85-365F-45C8-BA27-ADC589E9E1CA.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 327
Bence silver şampuan alıp onunla yıka saçını. Kızıllık gidecektir. Saçını açtırdığın yerlerin rengi daha iyi oturacak

Bence kizillasan yerleri koyulttur başka bir kuaförde. Doğal rengine yakın yapsınlar kızarıklıği alsınlar. Evde kendin kumral yaparsan bence ombre hoş durmayabilir

Canım ben de bundan 3 sene kadar önce turuncu röfle faciam oldu üstelik 3sene öncesi 250₺de ben bayıldım
Üzerine Garnier 11.1 ve nevacolor un tonlayıcısını karıştırıyorum sonuç röflli yerler yeşil diğer kendi saç rengim kötü sarı oluyordu zeminin turuncusunu almaya çalışıyorken röfleleri yeşillendirdim sonra ombre seti aldım saçımı yarı boyundan aşağıyı onla tarafım üstleri doğru da bir kaç tarafım ön taraflarınıda açıcı bitene kadar yaptım bunu
Saçımın geçirdiği işlemler
*Kendi koyu rengin üzerine röfle
*Röfle üzerine komple 11.1+tonlayıcı
*Onun üzerine ombre seti ile karışık tarama
Not zemin biraz açık olmasına rağmen ombre turuncu Luk verdi
*Gümüş cila
Bir yıldır da Garnier 11.1 ile dip boya yapıyorum ombre seti ile yaptığımm sarılar kesildi bir daha açıcı ile geçeceği m yakınlarda
Kuaför beğendi saç rengimi tamamındaki turuncular gitti ilk dip boyası gören saçlarımda hafif turuncu oluyor bu sadece buna şükür
Yaptığım herşeyi sırayla anlattım umarım faydalı olur saçına yağ bakımı yapmayı ihmal etme

Öncelikle cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler, bahsettiğim işlemleri evde yaptım saçlarıma ve kuaförün yaptigindan çok çok daha. başarılı bir saç elde ettim, görseli ekliyorum

Eklentiler

• 9A776FD9-D65D-47D2-8BD1-EA93C01356AE.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 224
Öncelikle cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler, bahsettiğim işlemleri evde yaptım saçlarıma ve kuaförün yaptigindan çok çok daha. başarılı bir saç elde ettim, görseli ekliyorum

Canım harika olmuş saçların gerçekten. Çok beğendim. Baya bilgiye sahipsin gibi duruyor bu konularda, sana bir şey danışabilir miyim ?
Saçlarım platin oldu kuaförden kaynaklı yine ben bebek sarısı beklerken bi yıkandı grimsi bi platin. Yaşıma da yüzüme de hiç gitmedi çok kötüyüm aynaya bakamıyorum. Kendi rengim orta kumral. Yardımcı olur musun ne yapsam yeşillenmeden kumral olur ? Evde boyamam gerek cünkü hangi kuaföre gitsem bi öncekinden daha kötü oldu

Nasıl bir kumral istiyorsun canım

Gercekten hiç fark etmez. Senin diplerindeki çok güzel mesela. Saçımın uçları zaten berbat, tek isteğim daha kötü olmadan şu platinden kurtulmak

Canım öncelikle şunu söyliyim ben asla profosyonel degilim yanlis yönlendirmek istemem, kendi tecrübelerimle bikac bisey söylicem sen de arastir istersen. Eğer zeminin çok açıksa ki açık sanırım platin yazmissin yanlis anlamadiysam, istedigin cogu rengi tutturabilirsin. Eger küllü bir kumral istiyorsan küllü kumral ya da bir tık açığı olan küllü açık kumral alabilirsin, ya da küllü istemiyorsan direk kumrala boya bence. Boya markası olarakta loreal exallance ydi sanırım, bu marka güzel. Ya da daha profosyonel olan markalar var igora gibi onlarada bakabilirsin, onlarda rengi tutturma olasiligi daha yüksek çünkü.

Yok canım profesyonellik aramıyorum daha önce bi kızıl maceram olmuştu onda da kendi kafama göre boya aldım artık sinirlenip. Dedikleri gibi olmadı hiç genelde korkutuyorlar ya. Gayet de iyi sonuç almıştım. Küllü olmaz diyorlar bir tek şu an, o da yeşillik bırakır diye. Orta kumral bi renge boyayım diyorum 7.0 veya 6.0 şu durumdan iyi hale getirse yeter. Fotoğraf yüklemiştim bakmış mıydın ona ?

Canım eğer küllülük istiyorsan benim gibi igora’nın 0.22 turunculuk azaltıcı boyasını alabilirsin ama fındık büyüklüğü kadar koy içine çünkü çok etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…