Ogünden sonra daha yeni hamile kaldım oda boş gebelik çıktı maalesef ve salı günü bi gelişme yoksa kürtaj olucam canım..
Sana başarılar dilerim her şey gönlünce olsun bidaha yaparmıyım bilmiyorum. Hayırlısı..
Ogünden sonra daha yeni hamile kaldım oda boş gebelik çıktı maalesef ve salı günü bi gelişme yoksa kürtaj olucam canım..
Sana başarılar dilerim her şey gönlünce olsun bidaha yaparmıyım bilmiyorum. Hayırlısı..
sanada çok geçmiş olsun canım..ALLAH gönlüne göre versin..
canım kürtajı nerede oldun ve uyutularakmı oldun?açok ağrı oluyormu=
ben devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum ve lokal anestezi istiyorum
sanada çok geçmiş olsun canım..ALLAH gönlüne göre versin..
canım kürtajı nerede oldun ve uyutularakmı oldun?açok ağrı oluyormu=
ben devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum ve lokal anestezi istiyorum
dün oldum kürtajımı lokal anestezi ile,biraz ağrı oldu tabi ama iyi geçti çok şükür.
ama dünden beri idrardan sonra hafif yanma sızlama oluyo normalmi bu acaba kürtaj sırasında tahrişmi oldu yoksa enfeksiyonmu kaptım bilmiyorum
dün oldum kürtajımı lokal anestezi ile,biraz ağrı oldu tabi ama iyi geçti çok şükür.
ama dünden beri idrardan sonra hafif yanma sızlama oluyo normalmi bu acaba kürtaj sırasında tahrişmi oldu yoksa enfeksiyonmu kaptım bilmiyorum
benim annem 38 yaşında doğum yaptı ozamanlar ben 18 yaşındaydım kardesimle aramızda biraz yaş farkı var ama olsun bence mümkündür insallah sizinde olur
Cnm konu eski ama yazmak istedim ben 41 yasindayim kızım 17 yaşında 2. Bebeğe hamileyim supriz oldu ama aldırmadık eşimde çok istedi zaten kızımla sorun olurmu arasında seviliyor yani paylasirmisin