37 yaşımdayım hamilelik düşünüyorum yada olabilirim.çomu geç kaldım?

Ogünden sonra daha yeni hamile kaldım oda boş gebelik çıktı maalesef :( ve salı günü bi gelişme yoksa kürtaj olucam canım..
Sana başarılar dilerim her şey gönlünce olsun bidaha yaparmıyım bilmiyorum. Hayırlısı..

Ogünden sonra daha yeni hamile kaldım oda boş gebelik çıktı maalesef :( ve salı günü bi gelişme yoksa kürtaj olucam canım..
Sana başarılar dilerim her şey gönlünce olsun bidaha yaparmıyım bilmiyorum. Hayırlısı..

Üzüldüm durumunuza . Bende35 yasindayim 10 haftalik hamileyken bebeğim in kalbi durdu kurtaj oldum gecen hafta malesef :(

Rabhim istryen herkese sağlıklı bebis versin inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kozlar ben gecen hafta hastanede 50 yaşlarında 38 haftalık hamid gördüm inanamadim desem yeridir-) ninecigim çok sekerdi

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Üzüldüm durumunuza . Bende35 yasindayim 10 haftalik hamileyken bebeğim in kalbi durdu kurtaj oldum gecen hafta malesef :(

Rabhim istryen herkese sağlıklı bebis versin inş.

sanada çok geçmiş olsun canım..ALLAH gönlüne göre versin..
canım kürtajı nerede oldun ve uyutularakmı oldun?açok ağrı oluyormu=
ben devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum ve lokal anestezi istiyorum

sanada çok geçmiş olsun canım..ALLAH gönlüne göre versin..
canım kürtajı nerede oldun ve uyutularakmı oldun?açok ağrı oluyormu=
ben devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum ve lokal anestezi istiyorum

Teşekkür ederim. Antalyadayim ben. Özel hastanede oldum. Evet uyutularak. Nezaman okacaksin?

Teşekkür ederim. Antalyadayim ben. Özel hastanede oldum. Evet uyutularak. Nezaman okacaksin?

dün oldum kürtajımı lokal anestezi ile,biraz ağrı oldu tabi ama iyi geçti çok şükür.
ama dünden beri idrardan sonra hafif yanma sızlama oluyo normalmi bu acaba kürtaj sırasında tahrişmi oldu yoksa enfeksiyonmu kaptım bilmiyorum :(

dün oldum kürtajımı lokal anestezi ile,biraz ağrı oldu tabi ama iyi geçti çok şükür.
ama dünden beri idrardan sonra hafif yanma sızlama oluyo normalmi bu acaba kürtaj sırasında tahrişmi oldu yoksa enfeksiyonmu kaptım bilmiyorum :(

Geçmiş olsun. Allahım bidaha yaşatmasın. Bende de olmustu biraz yanma.. geciyo ama...

benim annem 38 yaşında doğum yaptı ozamanlar ben 18 yaşındaydım kardesimle aramızda biraz yaş farkı var ama olsun bence mümkündür insallah sizinde olur
Cnm konu eski ama yazmak istedim ben 41 yasindayim kızım 17 yaşında 2. Bebeğe hamileyim supriz oldu ama aldırmadık eşimde çok istedi zaten kızımla sorun olurmu arasında seviliyor yani paylasirmisin

Back