Bende 38 yaşımın sonlarına doğru evlenmişdim 39da hamile kaldım 40 ında doğurdum kızımı bir olumsuzluk yaşamadım allaha şükür bence geç değil niye geç olsunki
benim bir tanıdığım 37 yaşında ilk bebeğini dünyaya getirdi, şimdi o bebek bir buçuk yaşında ve yeni bir bebek daha bekliyorlar
inşaAllah siz de sağlıkla ikinci bir yavruyu alırsınız kucağınıza...
canım benim kayınvalidem görümcemi 45 yaşında doğurmuş..senin yaşın çok geç değil bence..sadece yaş farkları fazl aolduğu için kardeşler bişey paylaşmazlar..herşey gölünce olsun
kızlar folik asit diye bişey varmış hamile kalmadan 3 ay önce başlanmalıymış e ben şimdi kaldıysam geçmi kaldım?hemen yarın doktaramı dgitsem folik asit için yoksa adetimin geçmesinimi beklesem bana yardımcı olabilecek varmı lütfen yada yarın sağlık ocağınamı gitsem
kısacası folik asit kafamı karıştırdı:18:
Yok cnm yaaa gec kalmış sayılmazsın..Sadece düzenli dr kontrolü gerekiyor..O da zaten mutlaka yapacağımız bişey.Gecen ay bi akrabam senin gibi 2.çocuğunu doğum yaptı.Hemde 36 yaşında..Folik asite gelince evet kullanmak gerekliymiş.Bende bebiş istediğimden kullanıyorum.Bence bekleme adetin bitmesini.Yarın alıp kullanmaya başla.Allah gönlüne göre versin...
Bende 38 yaşımın sonlarına doğru evlenmişdim 39da hamile kaldım 40 ında doğurdum kızımı bir olumsuzluk yaşamadım allaha şükür bence geç değil niye geç olsunki
merhaba benim eşimi annesi 52 yaşında doğurmuş menopoza girdim zannettim 4 aylıkken öğrenmiş hamile olduğunu o yüzden yaşın çok erken ben 28 yaşındayım daha yeni evlendim bebek istiyorum.
annem 8 sene önce 38 yasında doğum yaptı. Bazı sıkıntılar oldu ama yaşla ilgili değildi. Sağsalim doğdu kardeşim çok şükür 3e gidiyor şimdi :) Annenin yaşı ilerledikçe bir takım riskler artıyor göz önünde bulundurmak lazım. Hamile kalmadan önce gidip dr la istişare yapın derim. Hayırlısı olsun.
sağol canım
doktora gittim ben genel kontrol yapıldı herşeyime bakıldı sorun yok dedi hamlelik için dedi hatta tebrik etti beni..
bakalım bekliyorum daha adetim 1 kasımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?