• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37 yaş üzeri amniyosentez yapılmalımı-izmirde yaptıranlar...!

buki40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
27
0
36
İzmir
lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...kafam çok karıştı..2'li taramada yaştan dolayı az risk olduğunu söyledi dr.ancak yinede yaşımdan dolayı üçlü tarama yapmadan direkt amniyosentez diyorlar ne yapmalıyım karar veremedim..birde izmirde bunu yaptıran arkadaşlar varsa nereye güvenmeliyim..çok fena kafam karıştı karar vermek çok zor..özelmi-üniversitemi...

bende izmirliyim 35 yaşıma hamile kalmıştım ve 2li testim normaldi ama 3lü test bozuktu banada amniyosentez olmam gerektiği söylenmişti . ben tepecik kadın doğumda yaptırdım orasımı demeyin uygulamayı yapan kişi önemli bu konuda... doktorum oradaki beyin bu işte çok iyi olduğunu söylemişti bende çok memnun kalmıştım. aklınızda bulunsun özellere daha iyidir diye kanmayın bir işlem nerede daha fazla yapılıyorsa orada o işi yapanlar işin ehlidir. allah yardımcınız olsun...

38yasta falan mutlaka yapılıyor genelde bencede yapılmalı ıyı bır dr tabı bulunmalı cok önemlı ısınde uzman dr olmalı özeldemı olur üniversıtedemı farketmez yeterkı işinin uzmanı olsun

cevaplarınız için teşekkürler..bende sizler gibi düşünüyorum işin ehli olmalı bunu yapacak kişi.sorun onu nasıl bulacağım..doktorumun önerdiği yerler bana para tuzağı gibi geliyor..başka bir doktor üniversite - tepecik orda yaptır dedi..bakalım hayırlısı hakkımızda iyi olana karar veririz inşallah..

Back