37 kilo vermiştim

Macenta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
10
0
86
İzmir
Aslında uzun zamandır bu forumu takip etmeye gayret ediyorum. Bugün de yazmak nazsipmiş. Ben bundan 4 yıl önce evlendiğim. Evlendiğimde 89 kg dım. sonra 120 kg çıktım. depresyona girdim ve denize düşen yılana sarılır misali gittim mideme band takdırdım. . tam 37 kg verdim. ilk zamanlar mutluydum , yemeklerden sonra kusmak beni razhatsız etmiyordu. ama gitgide zorlaşan bir fiziksel zorlukyaşamaya başladım. olur olmaz ne yesem kusuyordum ve bu her yerde oluyordu. Artık gün içinde sadece bir kase çorba içmek bile bana büyük bişi gibi geliyordu. ilginçtir cips ve bir kaç tatlı cinsini yerken sıkıtı yaşamıyordum. böyle böle saçlarım dökülmeye başladı , sedef hastalığım tek bir parmağımda vardı yayılma gösterdi , cildim bozuldu , selülitlerim oluştu vesselam bu 37 kilo bana çok ağıra mal oldu. Bundan bir kaç ay evvel şiddetli sırt ve mide ağrısı ile acile gittim hemen ameliyat dedi doktor. safra kesesi iltahaplanmış ,patlamak üzereyken aldırdım . hazır onu aldırmışken bu banddan da kurtulayım dedim ve onu da çıkarttırdım. sonuç şu an 107 kiloyum. Artık mucize ilaçlara , ameliyatlara ve diyetle ilgili hiç bişeye itimadım kalmadı. verdiğinden fazlasını alıyor buna iman etmiş durumdayım. şimdi doğru beslenme ve spor ile verilmesi gereken 45kg ım var. inşallah bir gün onu da yazarım buraya. herkeze sevgiler ....

Size kolay gelsin. Kalıcı olarak, sağlıklı kilo vermek uzun ve zor bir süreç ama burada başarı hiklayelerini okuyunca ben moral buldum. Umarım sizin de başarı hikayenizi okuruz tez zamanda :)

umarım. bir şeyler dibe vurmalı ki yüzeye çıkabilmeli. aralarda gezinmek sadece hayal etmeye neden oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…