Çocuk Hastalıkları 37 haftalk

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bal bebek annesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2021
8
1
36
32
Kızlar bebeğim 37. Haftada doğdu . doğalı 3 buçuk ay oluyor. Bebeği 3 buçuk aylık gibi mi degerlendirecegm yoksa 3 aylık gibi mi 39-40 haftada doğması gerektiği için.

Kızlar bebeğim 37. Haftada doğdu . doğalı 3 buçuk ay oluyor. Bebeği 3 buçuk aylık gibi mi degerlendirecegm yoksa 3 aylık gibi mi 39-40 haftada doğması gerektiği için.
Benim kardeşimde bu şekilde erken doğum yaptı.
Doktorlar da dahil doğmasi gerektiği tarihi baz aldilar.
1 aydan fazla kuvezde kaldı bebek çünkü.ciktiginda doğması gereken haftadaydi.
Umarım anlatabilmişimdir.

Benim kardeşimde bu şekilde erken doğum yaptı.
Doktorlar da dahil doğmasi gerektiği tarihi baz aldilar.
1 aydan fazla kuvezde kaldı bebek çünkü.ciktiginda doğması gereken haftadaydi.
Umarım anlatabilmişimdir.
Ben de 36+5’te doğum yaptım. 37. Hafta olarak mi baz almalıyım. 20gün ekleyerek mi düzeltilmiş Tarih kullanmak gerekir

Ben de 36+5’te doğum yaptım. 37. Hafta olarak mi baz almalıyım. 20gün ekleyerek mi düzeltilmiş Tarih kullanmak gerekir
Kuvezde kaldı mı bebeğiniz.benin kardeşim 8. Ayda doğum yaptı.bir ay kuvezde kaldı bebek.doktorlar kuvezde olduğu dönemi saymadilar,kuvezde çıktığı günü baz aldilar.
Gelişim geriliği olmadı ama enfeksiyon riski çok oldu.cabuk hastalanma durumu var yani.

Ben 35₺2 de doğum yaptım doğduğu tarıh baza aldık hep küvet falan da kalmadı yanı doğum tarıhı baza alınır bıldıgıme göre

Çok geçmiş olsun . Bizim küvez vb olmadı, anne karnında gelişim geriliği vardı , 2250 gr doğdu doğduğundan beri gözümü ondan ayırmıyorum iyi bakmaya çalışıyorum ama bu durum bende hem loğusa depresyonuna yol açtı hem de kaygı sorunu yarattı. İnşallah herşey yokunda gider Allah’ın izniyle. Doktorlar aslında düzeltilmiş yaş olayına çok sıcak bakmıyorlar 37. Hafta geç preterm olarak geçiyor.

Bizimkinde kendileri gününu belirledi bize de ona uygun hareket etmemizi söylediler
Size de çok geçmiş olsun.bebeginizde sizde inşallah hemen toparlarsiniz.

Bizimkinde kendileri gününu belirledi bize de ona uygun hareket etmemizi söylediler
Size de çok geçmiş olsun.bebeginizde sizde inşallah hemen toparlarsiniz.
Nasıl kendiler günü belirledi anlamadım. Amin inşallah Bebiş çok şükür toparlıyor, Allah hepsine sağlık versin

Küvetse kalmadı. Enfeksiyon vb. Durumumuz yok şükür. Size de geçmiş olsjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…