- 3 Nisan 2021
- 8
- 1
- 36
- 32
- Konu Sahibi Bal bebek annesi
Kızlar bebeğim 37. Haftada doğdu . doğalı 3 buçuk ay oluyor. Bebeği 3 buçuk aylık gibi mi degerlendirecegm yoksa 3 aylık gibi mi 39-40 haftada doğması gerektiği için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kardeşimde bu şekilde erken doğum yaptı.Kızlar bebeğim 37. Haftada doğdu . doğalı 3 buçuk ay oluyor. Bebeği 3 buçuk aylık gibi mi degerlendirecegm yoksa 3 aylık gibi mi 39-40 haftada doğması gerektiği için.
Teşekkür ederimBenim kardeşimde bu şekilde erken doğum yaptı.
Doktorlar da dahil doğmasi gerektiği tarihi baz aldilar.
1 aydan fazla kuvezde kaldı bebek çünkü.ciktiginda doğması gereken haftadaydi.
Umarım anlatabilmişimdir.
Ben de 36+5’te doğum yaptım. 37. Hafta olarak mi baz almalıyım. 20gün ekleyerek mi düzeltilmiş Tarih kullanmak gerekirBenim kardeşimde bu şekilde erken doğum yaptı.
Doktorlar da dahil doğmasi gerektiği tarihi baz aldilar.
1 aydan fazla kuvezde kaldı bebek çünkü.ciktiginda doğması gereken haftadaydi.
Umarım anlatabilmişimdir.
Kuvezde kaldı mı bebeğiniz.benin kardeşim 8. Ayda doğum yaptı.bir ay kuvezde kaldı bebek.doktorlar kuvezde olduğu dönemi saymadilar,kuvezde çıktığı günü baz aldilar.Ben de 36+5’te doğum yaptım. 37. Hafta olarak mi baz almalıyım. 20gün ekleyerek mi düzeltilmiş Tarih kullanmak gerekir
Çok geçmiş olsun . Bizim küvez vb olmadı, anne karnında gelişim geriliği vardı , 2250 gr doğdu doğduğundan beri gözümü ondan ayırmıyorum iyi bakmaya çalışıyorum ama bu durum bende hem loğusa depresyonuna yol açtı hem de kaygı sorunu yarattı. İnşallah herşey yokunda gider Allah’ın izniyle. Doktorlar aslında düzeltilmiş yaş olayına çok sıcak bakmıyorlar 37. Hafta geç preterm olarak geçiyor.Kuvezde kaldı mı bebeğiniz.benin kardeşim 8. Ayda doğum yaptı.bir ay kuvezde kaldı bebek.doktorlar kuvezde olduğu dönemi saymadilar,kuvezde çıktığı günü baz aldilar.
Gelişim geriliği olmadı ama enfeksiyon riski çok oldu.cabuk hastalanma durumu var yani.
Bizimkinde kendileri gününu belirledi bize de ona uygun hareket etmemizi söyledilerÇok geçmiş olsun . Bizim küvez vb olmadı, anne karnında gelişim geriliği vardı , 2250 gr doğdu doğduğundan beri gözümü ondan ayırmıyorum iyi bakmaya çalışıyorum ama bu durum bende hem loğusa depresyonuna yol açtı hem de kaygı sorunu yarattı. İnşallah herşey yokunda gider Allah’ın izniyle. Doktorlar aslında düzeltilmiş yaş olayına çok sıcak bakmıyorlar 37. Hafta geç preterm olarak geçiyor.
Nasıl kendiler günü belirledi anlamadım. Amin inşallah Bebiş çok şükür toparlıyor, Allah hepsine sağlık versinBizimkinde kendileri gününu belirledi bize de ona uygun hareket etmemizi söylediler
Size de çok geçmiş olsun.bebeginizde sizde inşallah hemen toparlarsiniz.
İşte erken dogdu kuvezde kaldi diye doğacağı tarihi baz aldilar ya onu diyorum.Nasıl kendiler günü belirledi anlamadım. Amin inşallah Bebiş çok şükür toparlıyor, Allah hepsine sağlık versin
Küvetse kalmadı. Enfeksiyon vb. Durumumuz yok şükür. Size de geçmiş olsjnKuvezde kaldı mı bebeğiniz.benin kardeşim 8. Ayda doğum yaptı.bir ay kuvezde kaldı bebek.doktorlar kuvezde olduğu dönemi saymadilar,kuvezde çıktığı günü baz aldilar.
Gelişim geriliği olmadı ama enfeksiyon riski çok oldu.cabuk hastalanma durumu var yani.