merhabalar,benim gebeliğim biraz problemli.şuan 36.haftadayız.20.haftalarda su azlığı vardı taki geçen haftaya kadar suyu normale döndü şimdi de kilo azlığı problemiyle karşı karşıyayız.doktorum sezeryan tarihi olarak 3 ocak verdi.o da 37+6 oluyor.sizce bu çok sorun teşkil eder mi?çünkü bebeğin anne karnında bir gün geçirmesi bile önemliymiş.
bende 37 haftada oldum 38+1 günde hiç merak etme cocukta bısey olmuyor kuveze falan ıhtıyaç olmaz yani tek problem çok az eksık kıloda doguyor oda dogum yaptıktan sonra emzırmeye baslayınca cocuk toparlar ben 2,950 kg dogurdum kız bebek allah yardımcın olsun korkulacak bısey yok sezeryandanda korkma öyle fazla agrı sıkıntı olmaz doktorun verdıgı agrı kesıcılerı kullan dogumdan sonra ben hiç yatmadım normal dogum yapmıs gıbı ayaktaydım
içinizi ferah tutun ben ilk bebeğimi 36. Haftada ikincisini 37. Haftada sezaryan ile yaptım çok şükür gayet sağlıklar dışarıda daha çabuk kilo alıyorlar. Allah'ın izniyle sizde bebeğinizi sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah
Benim oglum 36 haftalik Sezeryanla dunyaya geldi masallah kilosuda boyuda normaldi sadece iki Gun küvözde kaldi simdide cok saglikli Allaha sukur. Korkma canim
merhabalar,benim gebeliğim biraz problemli.şuan 36.haftadayız.20.haftalarda su azlığı vardı taki geçen haftaya kadar suyu normale döndü şimdi de kilo azlığı problemiyle karşı karşıyayız.doktorum sezeryan tarihi olarak 3 ocak verdi.o da 37+6 oluyor.sizce bu çok sorun teşkil eder mi?çünkü bebeğin anne karnında bir gün geçirmesi bile önemliymiş.
bende hiper tansiyon sebebiyle 37. hafta doğum yapıcam ve gerçekten çok tedirginim
umarım sizde bende hayırlısıyla atlatırız şu günleri ALLAH yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?