• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37.haftada sezeryan olanlar.

orphesus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
11
0
36
Ankara
merhabalar,benim gebeliğim biraz problemli.şuan 36.haftadayız.20.haftalarda su azlığı vardı taki geçen haftaya kadar suyu normale döndü şimdi de kilo azlığı problemiyle karşı karşıyayız.doktorum sezeryan tarihi olarak 3 ocak verdi.o da 37+6 oluyor.sizce bu çok sorun teşkil eder mi?çünkü bebeğin anne karnında bir gün geçirmesi bile önemliymiş.

bende 37 haftada oldum 38+1 günde hiç merak etme cocukta bısey olmuyor kuveze falan ıhtıyaç olmaz yani tek problem çok az eksık kıloda doguyor oda dogum yaptıktan sonra emzırmeye baslayınca cocuk toparlar ben 2,950 kg dogurdum kız bebek allah yardımcın olsun korkulacak bısey yok sezeryandanda korkma öyle fazla agrı sıkıntı olmaz doktorun verdıgı agrı kesıcılerı kullan dogumdan sonra ben hiç yatmadım normal dogum yapmıs gıbı ayaktaydım

merhabalar,benim gebeliğim biraz problemli.şuan 36.haftadayız.20.haftalarda su azlığı vardı taki geçen haftaya kadar suyu normale döndü şimdi de kilo azlığı problemiyle karşı karşıyayız.doktorum sezeryan tarihi olarak 3 ocak verdi.o da 37+6 oluyor.sizce bu çok sorun teşkil eder mi?çünkü bebeğin anne karnında bir gün geçirmesi bile önemliymiş.

içinizi ferah tutun ben ilk bebeğimi 36. Haftada ikincisini 37. Haftada sezaryan ile yaptım çok şükür gayet sağlıklar dışarıda daha çabuk kilo alıyorlar. Allah'ın izniyle sizde bebeğinizi sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah

bende 37 haftada oldum 38+1 günde hiç merak etme cocukta bısey olmuyor kuveze falan ıhtıyaç olmaz yani tek problem çok az eksık kıloda doguyor oda dogum yaptıktan sonra emzırmeye baslayınca cocuk toparlar ben 2,950 kg dogurdum kız bebek allah yardımcın olsun korkulacak bısey yok sezeryandanda korkma öyle fazla agrı sıkıntı olmaz doktorun verdıgı agrı kesıcılerı kullan dogumdan sonra ben hiç yatmadım normal dogum yapmıs gıbı ayaktaydım

çok teşekkür ederim cevabınız için.zaten doktorun dediğine göre 2 gün hastanede kalıcam.gözetim altında kalıcakmış.hayırlısı olsun.Allah sizin bebeklerinize de uzun sağlıklı ömür versin.artık belli bir süreden sonra sezeryan ağrısını falan düşünmüyor insan.bebeğim sağlıklı olsun da :) çekilen her ağrı kutsal sayılacak.

içinizi ferah tutun ben ilk bebeğimi 36. Haftada ikincisini 37. Haftada sezaryan ile yaptım çok şükür gayet sağlıklar dışarıda daha çabuk kilo alıyorlar. Allah'ın izniyle sizde bebeğinizi sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah

cevabınız için çok teşekkür ederim :) amin inşallah.içimi ferah tutmaya çalışıyorum fakat evde uğraşacak bir şey bulamadım ve acayip bel ağrılarım var.yatıyorum yattıkça aklıma kötü kötü senaryolar geliyor.Allah tüm bebeklerimize sağlıklı ömür versin.

Benim oglum 36 haftalik Sezeryanla dunyaya geldi masallah kilosuda boyuda normaldi sadece iki Gun küvözde kaldi simdide cok saglikli Allaha sukur. Korkma canim

Benim oglum 36 haftalik Sezeryanla dunyaya geldi masallah kilosuda boyuda normaldi sadece iki Gun küvözde kaldi simdide cok saglikli Allaha sukur. Korkma canim

çok teşekkür ederim.doktorumuz 2.700 falan doğar dedi.boyu konusunda hiçbir fikrim yok :) aslında sağlıklı olsun da.keşke bir kaç gün daha bekletse en azından 38+3de falan olsaydı.3 gün 3 gündür.

Cnm bende oğlumda aynı durumu yaşadım 35 haftalıkken suyum bitmişti ve kordon dolanmıştı bebişime hemen aldılar ve çok sağlıklı hiç üzülme cnm

Mrb canim bende oglumu38. Haftada dogum yapmistim.hic bir sorun olmadi. 3.100 gr 52cm boyu vardi.sezeryan olmustum bende.

37+2 de sezeryanla dogum yaptım. Benim de gebeliğim sorunluydu, Dr um daha fazla bekletmek istemedi.
3050 gr ve gayet sağlıklı doğdu. Allah in izniyle sen de rahatlıkla kurtulursun insallah

bende hiper tansiyon sebebiyle 37. hafta doğum yapıcam ve gerçekten çok tedirginim
umarım sizde bende hayırlısıyla atlatırız şu günleri ALLAH yardımcımız olsun

bende hiper tansiyon sebebiyle 37. hafta doğum yapıcam ve gerçekten çok tedirginim
umarım sizde bende hayırlısıyla atlatırız şu günleri ALLAH yardımcımız olsun

amin inşallah benim de dün kontrolüm vardı ve doktorum 38.haftayı falan da beklemicek anladığım kadarıyla.her 2 günde bir nstye giricem.yarın da tam olarak tarih belli olucak.ben de şuan çok kötüyüm.çünkü gerçekten kilosu az.ciğerleri gelişti mi gelişmedi mi küvezda kalıcak mı?aklımda bir sürü soru.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :)

Back