- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
37.haftasında doğum yapan ikiz anneleri kaç kilo doğdu bebekleriniz ,küveze girdiler mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35. Haftada doğum yaptım 3200 er gram doğdular... :)37.haftasında doğum yapan ikiz anneleri kaç kilo doğdu bebekleriniz ,küveze girdiler mi?
Canım öncelikle teşekkür ederim yanıtın için, haftalarına göre bebeklerinin kilosu güzelmiş kızın için çok geçmiş olsun ama şükür gelip geçmişİkizleri 37.haftaya kadar getirmek çok zordur canım kutlarım seni hiç korkma sandığın kadar küçük olmazlar artık ben ikizlerimi 32.haftada suyum gelmesi sebebi ile erken doğum yaptım oğlum 2 kilo 50 cm kızım 1870 Gr 48 cm olarak doğdu Dr doğdukları haftaya göre büyük olduklarını söyledi ama kızım küvezde 25 gün kaldı.
Sizin bebeklerinizin kilosu oldukça fazlaymış haftalarına göre ve ikizlere göre benimkiler 2700lerde şuan35. Haftada doğum yaptım 3200 er gram doğdular... :)
İnşallah.Rabbim kuzularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Canım öncelikle teşekkür ederim yanıtın için, haftalarına göre bebeklerinin kilosu güzelmiş kızın için çok geçmiş olsun ama şükür gelip geçmişani olaylar ikizlerde çok oluyor maalesef bu zamana kadar hep bir panikle geldik biz de inş sonu güzel olur
![]()
Aminİnşallah.Rabbim kuzularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Evet canım bende şeker vardı ondan bebekler kilolu doğuyormuş... seninkilerin kilosu güzel solunum sıkıntısı olmazsa küveze girmezler hiç merak etme canımSizin bebeklerinizin kilosu oldukça fazlaymış haftalarına göre ve ikizlere göre benimkiler 2700lerde şuan
Anladım canım, amin inşAllahEvet canım bende şeker vardı ondan bebekler kilolu doğuyormuş... seninkilerin kilosu güzel solunum sıkıntısı olmazsa küveze girmezler hiç merak etme canım
37+1 de sezeryanle oğullarımı kucağıma aldım.Küveze girmediler biri 3200 gr diğeri 2900 gr doğdu.Doktor çok önemli son güne kadar gideceğiz onlar ne zaman gelmek isterse o zaman alacağız dedi ve gerçektende öyle oldu sancım başladı 1 cm açıklıkla saat 12 de muayeneye gitmiştim 3te doğum yapmıştım. Aynı gün yürüdüm kolay geçmişti dilerim sizinde öyle olur sağlıkla kucağınıza alın37.haftasında doğum yapan ikiz anneleri kaç kilo doğdu bebekleriniz ,küveze girdiler mi?
Ben de doğum yaptım şükür bebeklerim küveze girmediler37+1 de sezeryanle oğullarımı kucağıma aldım.Küveze girmediler biri 3200 gr diğeri 2900 gr doğdu.Doktor çok önemli son güne kadar gideceğiz onlar ne zaman gelmek isterse o zaman alacağız dedi ve gerçektende öyle oldu sancım başladı 1 cm açıklıkla saat 12 de muayeneye gitmiştim 3te doğum yapmıştım. Aynı gün yürüdüm kolay geçmişti dilerim sizinde öyle olur sağlıkla kucağınıza alın![]()