37. hafta da ishal olan var mı

tugbaksy

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
45
7
18
Adana
arkadaslar lütfen yardım 37. haftadayım yalancı sancılar basladı ve bununla beraber ishalvar bi kaç gündür bir de karnımda kasılmalar oluyo karnım cok sertleşiyo normal mi bunlar özellikle ishal

Arkadasim son bir ay kala zehirli 8shal olmustu ve hastanede serum vurmuslardi.bence doktora gorun belki yedigin bisey dokunmustur

Ben bi ishal bi kabızlık çekiyorum 32. Haftadayım kasılma bende de başladı bilmiyorum ama normal bence bağırsak değişiklikleri

arkadaslar lütfen yardım 37. haftadayım yalancı sancılar basladı ve bununla beraber ishalvar bi kaç gündür bir de karnımda kasılmalar oluyo karnım cok sertleşiyo normal mi bunlar özellikle ishal

Tuğba bir hafta önce arkadaşım doğum yaptı gerçi o 39.haftasındaydı ve 2gün ishal olmuş kasılma sertleşmede var tabiki ve sonrasında doğum :-D
zehirlenme yada bişe dokunmadıysa durumun dogum habercisi olabilir ve dogum öncesi ishal ve kusma iyi bişeymiş, bende 36.haftamdayım bakalım ne zaman doğururuz artık ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…