- Konu Sahibi buketim_0688
-
bende aynı sıkıntıdayım bebeğim 30 günlük durmadan emmek istiyo bazen geceleri bazen gündüzleri hiç uyumuyo uyanık olduğu zamanda emmek istiyo en az yarım saat... Bi de meme başları yarık içinde her seferinde bıçak yaarsı gibi saplanıyo... Neden uyumazlar neden sürekli emer mamaya mı başlasam
Valla erkekler için odun demek istemiyorum ama sanırım biraz odun oluyorlar.Neyse sen şimdi kendi iyi bak iyice bir dopingle kendini ve sonra intikamını al.Teşekkür ederim öptüm bende
canım seni çook iyi anlıyorum.sen de burdaki arkadaşların tavsiyelerini uygula bence.. önce sütünün yetip yetmediğini kontrol et.yukarda bi arkadaşım öyle söylemişti.. Gazını çıkartmaya çalış.ağlarsa emecem diye , sol koluna koy sırtını sıvazla .o zaman 10 dk falan meme istemeden durabiliyo..hem bu arada gazı da çıkmış olur inşallah.. Gece çayına başladım ben dün ve hemen faydasını da gördüm gibi.. Günde 30 ml vericem.15 sabah 15 akşam olmak üzere.. Meme ucunun yarasına da kakao yağı sür demişlerdi bana. çatlaklara birebir. Bide lansinoh diye bi krem var alabilirsen onu al sür.çok iyi geliyo.. şimdiye kadar mama vermediysen bence hiç başlama.çünkü bi kutu alınınca bitirmek zorunda hissediyorsun kendini. :s en azından bende öyle oluyo..bebişine de allah sağlık sıhhat versinn.. Benimkiyle arasıında 8 gün varmış :) allah bağışlasınn...
Bu arada bebişim ağlıyoooo.. Uyudu diye bırakmıştım gene uyumamışş kandırık yapmışşSen de dene yazılanları. Bakalım sende işe yarayacak mı..sonra durumdan haberdar et oldu mu?..görüşürüz
sütüm artmaya başladı.. Ama adam hep emeyim istiyo şimdi iletişim kurmaya başladık bakışıyoruz ben konuşunca dikkatle bakıyo. Aslında benim ilk deneyimim değil kızım var 8 yaşında .ama o hem kilolu doğdu hem 15 dk. Emim en az 1,5 saat uyuyordu. O kadar rahat büyüttümki üstelik 3. Günden itibaren yalnızdım. Arkadaşlarım biraz yardımcı olmuştu. Ama oğlum gazlı bir bebek... Rezene çayı aldım ama o da 1 -2 çay kaşığı veriliyomuş ben biberonla 25 ml. Fala verdim iki gündür. Abartmışım ama gazına iyi geldi. Lansinohu aldım çatlaklar için evet mucize gibi. Ama sol göğüs ucu yarıldı emerken uyuşuoy. Ahhh geçecek inşallah benimki 32 günlük biraz insancıl yaşama dönüyoruz galiba.. Bebişini allah bağışlasın.....
süt konusuna gelince..2 saatte bir sütüm doluyo onu farkettim.ama kızım dolmasını beklemiyo.hep emmek istediği için kendime süt artırıcı çay vs de hazırlama fırsatım olmuyo...annem şu sıralar yanımda ondan biraz daha rahatım şimdilik.. emziği de tutturamadığımız için olsa gerek emzik gibi boş boş emdiği de oluyo.ama çektiremiyorum.çekince ağlıyo.. gaz sancısı pek yoktur heralde.. zinco yağ karışımı var ,bilirsiniz.onu kullanıyorum arada sırada.. üst taraftan gaz çıkarmasını çoğunlukla duyuyorum.ama alttan gaz çıkarmasını da tüm mahalle duyuyo diyebilirim :)çok fazla gaz çıkarıyo tuvaleti gelince de ıkınıyo.yaparsa ne alaaa.. yapamazsa gene kendini memeye veriyo garibimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?