bebeğiniz kaç kilo doğdu ve 1 ayda kaç kilo aldı. zaten ilk ay bebekler 300 gram falan alıyor. o kadarda kilo almadımı yani
benim kızım 3 aylıkken emmeyi bıraktı..bende işe başlamıştım ve o 11,5 aylık olana kadar sadece sağdım..sonrada kestim anne sütünü..ben işe başlayınca bebeğim çok az kilo aldı..uyurken bile süt veriyordum artık stresten ve o şekilde biraz kilo aldırdım..ara sıra sütünü sağmanla azalmaz..ben avent manuel kullandım..düzenli süt sağdığımda sütüm artmıştı..nede olsa sağarkende emzirmeye devam edeceksin..o seni emdikten sonra uykuya daldığında göğüsleri sağ ve boşalt bence...o sütüde sonra bebeğine verebilirsin..doktorlar uyurken beslemeyi tavsiye etmiyorlar ama ben bu şekilde anca kızıma kilo aldırabilmiştim malesef..
merhaba arkadaslar
birinci ayini dolduran bebegimi ilk kontrol icin doktora goturdugumuzde cok az kilo almis oldugunu ogrendik.doktor anne sutunu arttiralim dedi ama ben sutumun iyi oldugundan eminim. ardindan aldim bebegimi saglik ocagina goturdum dedim hemsire hanim benmi emzirmeyi bilmiyorum sutum mu yok bebek mi ememiyor? sagolsun cok yardimci oldu sutume bakti, kendi ozel teknigi ile sagdi ve fiskiriyor sutun cok guzel dedi bir kac dk bebgi emzirdim oda iyi hos. bana bir kac dikkat etmem gereken seyi soyledi.
sonra dikkat ediyorm bizimki birazcik emiyor sonra memede uyuyakaliyor durtmelerime oksamalarima bir sure tepki veriyor emiyor zor ser sonra hicbirsey onu etkilemiyor. bir haftadir gunde iki defa kendi sutumu sagip biberonla veriyorum onu bir guzel iciyor kolay geldigi icin. 100 ml i icince en az 3 saat araliksiz uyuyor. memeyide emmeye devam ediyor bu arada. meme emdigi zaman ise saat basi 20 dk tembel tembel memede kalip tekrar uyuyakaliyor. ne yapacagimi sasirdim gunde iki defa biberonla vermem memeyi birakmasina sebep olurmu ? bir haftadir ikisini bir arada aliyor calisan anneler nasil yapiyorlar arada sagip verme sutu azaltirmi?
Slm arkadaşlar benimde otuzbeşgünlük bebeğim var bir ay boyunca anne sütü verdim fakat sürekli bebeğimde bir memnuniyetsizlik bir mutsuzluk var sürekli ağlıyor bütün gün uykusuz ne yapacağımı şaşırdım sütümün az geldiğine bağlıyorum hazır mama vermeye karar verdim mamayı yiyince güzel oğluşum mışıl mışıl uyuyor bende anlamadım bu arada anne sütüde alıyor 4 100kg doğdu sağlık Ocağı'na götürdüm şimdi ise kilosu 5 500kg çokmu kilo almış acaba doktorum anne sütü dışında hiçbirşeyi vermemem gerektiğini söyledi fakat bebeğim aç olduğu için uykusuzz
merhaba arkadaslar
birinci ayini dolduran bebegimi ilk kontrol icin doktora goturdugumuzde cok az kilo almis oldugunu ogrendik.doktor anne sutunu arttiralim dedi ama ben sutumun iyi oldugundan eminim. ardindan aldim bebegimi saglik ocagina goturdum dedim hemsire hanim benmi emzirmeyi bilmiyorum sutum mu yok bebek mi ememiyor? sagolsun cok yardimci oldu sutume bakti, kendi ozel teknigi ile sagdi ve fiskiriyor sutun cok guzel dedi bir kac dk bebgi emzirdim oda iyi hos. bana bir kac dikkat etmem gereken seyi soyledi.
sonra dikkat ediyorm bizimki birazcik emiyor sonra memede uyuyakaliyor durtmelerime oksamalarima bir sure tepki veriyor emiyor zor ser sonra hicbirsey onu etkilemiyor. bir haftadir gunde iki defa kendi sutumu sagip biberonla veriyorum onu bir guzel iciyor kolay geldigi icin. 100 ml i icince en az 3 saat araliksiz uyuyor. memeyide emmeye devam ediyor bu arada. meme emdigi zaman ise saat basi 20 dk tembel tembel memede kalip tekrar uyuyakaliyor. ne yapacagimi sasirdim gunde iki defa biberonla vermem memeyi birakmasina sebep olurmu ? bir haftadir ikisini bir arada aliyor calisan anneler nasil yapiyorlar arada sagip verme sutu azaltirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?