37.ci hafta erken doğuma girermi

karabela06

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
223
76
18
37
Mrb kızlar ben şuan 36+5 günlük hamileyim dün nst de sancılarım çıktı her an doğum gerçekleşebilir dedi doktor ama benm pek sancım yok 37. hafta erken doğummu olur

Son düzenleme:
Korkacal bisey yok.Bebeğe sıkıntı olmadan almak zorundalar.Tedirgin olacak bi durum yok.Sen rahat ol.

Aa senindemi oğlan inş saglıkla sende bende kucağımıza alırz evlatlarımızı başka bir sıkıntın varmı ilk çocuğunmu

Evet ilk bebeğim :-) doğumdan korkuyorum biraz.Bebegimde 1 hafta geriden geliyormuş.Bana da dr Bu sekilde devam ederse doğum sonlandırılır demişti.Ama ben öğrendim ki 3 haftaya kadar gerilik normal kabul ediliyormuş.Gereksiz yere korkutuldum.23+4 te 568 gr idi.Kilo alamıyor oğluşum.Ama genetik sanırım.Babası ve ben zayıfız.Ancak 50 kiloya ulaştım hamilelikle.37. Haftaya kadar gelebilmek ümidiyle bekliyorum.İnşallah kilo alır oğluşum insallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

Canm gerilik önemli degil benm her konturolde değişiyodu bir önde gidiyo bir geride o son haftalara kadr değişir hiç sıkma canını kilosuda son aylarda çok alıyo şimdi erken daha alması için benmde şekerim yüksek çıkıyo bide dün nst de sancılarım çıktı ama beni çok rahatsz edecek bir sqncım yok en azından bir hafta daha dursa 38 haftada falan dogum yapsam diyorum inş bir 10 gün daha bekler oğlum

Maşallah gayet iyi geldi bana kilosu.Biz anca 2 bucuga çıkar diye tahmin ediyoruz bakalım.Hayırlısı olsun.

Çok şükür iyi kilosu ama inan son haftalatda çok alıyo alır yani benm en son konturolüm 23 gün önceydi ozmn 2 kilo 80 gr dı 23 günde bir kilo almış nerdeyse gelişimi hep sonlara dogru oluyo yani alır daha merak etme

Sağolasın canım. 11 hafta var daha 37. Haftaya Allah bebislerimizi korusun.Isim düşündünüz mü

Amin canm inş doğumdan sonraki tecrübelerimizide yazarz evet canm ismi eymen olacak inş sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse Allahım siz ne düşünüyosunuz

Amin canm inş doğumdan sonraki tecrübelerimizide yazarz evet canm ismi eymen olacak inş sağlıkla kucağıma almayı nasip ederse Allahım siz ne düşünüyosunuz
Biz daha net kararlı değiliz isimde.Umut koymayı düşünüyoruz.Babasına bıraktım ben kız olsaydı ben koyacaktım :-)

Umut güzel isim bende rüyamda görmüştüm hamile olduğumu bilmiyodum ama hamileymişim rüyamda bir oglum oluyodu adını etmen koyuyodum ögrenir ögrenmez kesin erkek olacak dedim çok hissetmiştim

Maşallah gayet iyi geldi bana kilosu.Biz anca 2 bucuga çıkar diye tahmin ediyoruz bakalım.Hayırlısı olsun.
Sizde üzülmeyin ben 2. Kızıma hamileyken dr 1 hafta geri demisti 2:50 kg dogdu kızım. Demekki sizin oglunuzda biraz minyon olucak. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. İnş

Sizde üzülmeyin ben 2. Kızıma hamileyken dr 1 hafta geri demisti 2:50 kg dogdu kızım. Demekki sizin oglunuzda biraz minyon olucak. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin. İnş
İnşallah ben de babası da zayıf zaten.Genlerden kaynaklı bence de.Insallah sağlıklı bir şekilde doğar.Allah bağışlasın kızınızı.Bi de kız istiyorum ben :-)

Back
X