gözünüz aydın o zaman, kocaman adam olmuş
canım zaten büyük tuvaletlerini daha sonra söylerler genelde..
gece bez bağlamamanı öneririm,yatağının altına hasta pedlerinden yayabilirsin..
çünkü ikilem yaşar çocuklar,bezime mi yapayım diye..
dışarı çıkarkende yanına boş pet şişe alırsın ilk zamanlarda hemen kontrol edemezler çişlerini..
çişim geldi dediği yerde,biraz gizlice köşede yaptırabilirsin
keyifli günler..
aferin Utku' yabirkaç kere kakasını tuvalete yaptıktan sonra, eğer altlarına kaçırırlarsa korkuyolar, iğreniyolar belli bi müddet sonrada söylemeye başlıyorlar.
hadi bakalım az kalmış hayırlısıyla öğrenmesine. sabırlı günler, hoşça kal...
Benimde 36 aylık bir oğlum var hala tuvalet eğitiminde başarılı olamadık.Geçen sene yazın ilk defa başladık.Lazımlığa oturtamadım.klozetten de çok kokuyordu.2,5 ay bu eğitime devam ettim ama hiç bir sonuç alamadım.kış gelince de bırakmak zorunda kaldım.ama çok üzüldüm çok yıprandım.bu sene çişinin ve kakasının farkında.nisan sonu gibi yine başladık eğitime.alıştırma kilotları giydiriyorum.tam çişini yaparken koşarak yanıma geliyor yüzüme bakıyor ya da çiş diyor ama altına yapmış oluyor.kakasını da gizli yapıyor. yaptıktan sonra da ya kaka diyor ya da kilodunu çıkartıyor yani rahatsız oluyor.bu arada benim oğlum henüz konuşmayı sökmüş değil.yani bayağı geç konuşacak gibi.böyle de olunca daha da çok zorlanıyoruz.sizce çişini ve kakasını tutamıyor mu?bu sene de öğrenemiyecek diye çok korkuyorum.bana yardımcı olabilecek kimse de yok.lütfen bana da fikir verin.
benim kızımda 32 aylık nerdeyse 2 aydır kakamızı tuvalete yapıyoruz ama
iş çişe gelince tutamıyor haberde vermiyor işin kötüsü rahatsızda olmuyor
birde ben çalışıyorum evde bakıcı var oda arada çiş kilodu giydiriyor ara ara
deneyelim diye ama yok bakalım ne zaman söyleyecek bizim zıpır 2 hafta sonrada
tatile gidicez o zamana kadar söyleseydi bariii :))
canım sıkılma hiç koca çocuk olupda çişini kakasını altına yapan varmı yok oda öğrenecekdir merak etme sabırla denemeye devam et beze dönme artık evin heryerine çişini yapsa bile eninde sonunda öğrenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?