37+5 yardımmm ‼️

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
167
120
34
Merhaba Kızımla 37+5teyiz. 36+2de kanlı nişanım geldi 1 cm açılmam var. Normal doğum planlıyoruz. Bu sabah kontrolüm vardı suyu azalmış bebeğim de kanala inmiş dedi. Her an tetikte ol dedi. Eve geldim kanamam oldu sümüksü şekilde. Gittim açılma 2 cm olmuş nstde sancı çıkmadı. Suyu ve sancıyı bekleyelim dedi suni sancı vermek istemiyorum suyun gelince rahatça doğal sancıyla doğur dedi. Bebeğimin kilosu 3.400 herşey yolunda. Acaba ne zaman doğum yaparım damla şeklinde kanamam ve nişanım devam ediyor belim ağrıyor kasıkta baskı var ama sancı 0

Açılma olması için ordek yuruyusu yapın. Yani çomelerek yuruyun. Açılmaya yardimci oluyor. Sık sık merdiven çık. Suni sancı de kötü bişey değil.

Sorunun cevabını bilmiyorum ama insaAllah en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın çok heyecanlı ve güzel zamanlar. Bende 23 haftaligim ne zaman doğum zamanına yaklaşacagim anlattıklarını ne zaman yaşayacağım diye heyecanla bekliyorum

Ben de öyleydiimmm şimdi ultrasonda gülüşünü parmak emdiğini falan görünce diyorum biz mercimek fotoğrafına nasıl sevinirdik duvar kağıdı yapardık buzdolabına asardık Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…