Merhaba 37+5 haftalık hamileyim bebeğim bugün ters olduğunu öğrendim ilk doğum normal acaba bu haftadan sonra çoçuk normal doğum pozisyonu alır mı dönme ihtimali var mı
Benim 32 den beri ters bebeğim, suyu da az olduğu için dönmedi malesef.bugün 37+5 im artık dönmediği için Sezeryana gün aldık.Suyu yeterliyse belki bir ihtimal dönebilir
Benim 32 den beri ters bebeğim, suyu da az olduğu için dönmedi malesef.bugün 37+5 im artık dönmediği için Sezeryana gün aldık.Suyu yeterliyse belki bir ihtimal dönebilir
Hayır yaşamadım çok şükür ters olduğu için biraz daha fazla kestim dedi doktor.İlk gün ağrım baya fazlaydı ikinci gün daha iyiydim şu an oturup kalkerkenn yürürkenm zorlanıyorum tabi ama ağrı kesiciler iyi geliyor
Hayır yaşamadım çok şükür ters olduğu için biraz daha fazla kestim dedi doktor.İlk gün ağrım baya fazlaydı ikinci gün daha iyiydim şu an oturup kalkerkenn yürürkenm zorlanıyorum tabi ama ağrı kesiciler iyi geliyor
Evet evet gayet sağlıklı.Erkek bebek ultrasonda ki ölçümlerden daha küçük çıktı.47 cm, 2800 Gr Ama oğlum 3 haftadır gelişimini durdurmuştu neden bilmiyorum, 36 da kaldı ölçümleri.Yüzü küçücük ya , kafası biraz yassılaşmış yukarıda durmaktan ama zamanla geçermiş