• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37-38-39 numara botlar babetler hepsi çok uyugun fiyatlı

Mrb astronot ulaştı mı elinize, begendiniz mi Arkadaşım?

Hayır hala ulaşmadı aa sizden kaynaklı bir durum değil sanırım bizim buranın dağıtımının yoğunluğundan olsa gerek geçen hafta p.tesiden kargoya verilen ürünlerim var onlar bile ulaşmadı elime ilk defa bu kadar uzun sürdü yarın gelir umarım.

Bu arada elimde bir tek botlar kaldı 5 tl ye indim düşünürseniz.:40:

Hayır hala ulaşmadı aa sizden kaynaklı bir durum değil sanırım bizim buranın dağıtımının yoğunluğundan olsa gerek geçen hafta p.tesiden kargoya verilen ürünlerim var onlar bile ulaşmadı elime ilk defa bu kadar uzun sürdü yarın gelir umarım.

Bu arada elimde bir tek botlar kaldı 5 tl ye indim düşünürseniz.:40:

Yine ban kısmet olacak heralde...ilk bana göstermiştiniz ;)) tamam 5 liraya alayım sokaga çıkarken falan giyilir , elinizde bu yükseklikte topuğu olan 39 numara ama deri ayakkabı var mı görmek isterim;). Öelden hesap bilgilerinizi gönderin bende adres yazayım

Yine ban kısmet olacak heralde...ilk bana göstermiştiniz ;)) tamam 5 liraya alayım sokaga çıkarken falan giyilir , elinizde bu yükseklikte topuğu olan 39 numara ama deri ayakkabı var mı görmek isterim;). Öelden hesap bilgilerinizi gönderin bende adres yazayım

5 tl havaleyle uğraşmayın kapıda ödemeli gönderirim kargosuyla birlikte kapıda ödersiniz evet size kısmetmiş :)giyimlerede göz atın isterseniz 3 tl yaptım hepsi tertemiz lekesi yırtığı hiçbir sorunu yok

orjinal roberto cavalli kot ceket var onu seversiniz belki

Back