Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 oldum ama hala kimse yazmamis :)
mrb canım ben yazayım:)) benim 39 bitcek yarın...sancı falan yok bakalım hayırlısı
Hosgeldin canım benimde cuma 39.olucak sanci benimde yok neZaman doğacak bunlar :) cinsiyeti ne canım bebegin
bizde 36+0 olduk bugün sancı filan yok heyecan dorukta:18::18::18: doğum şekliniz belli mi?
Sen de sanci falan olmasin zaten canim.. daha cok erken... insallah hayirli zamanda gelir...seninle bi topicte karsilastik bence.. vajinismus topigi olabilir mi?. Benim normal dogum olcak... bebegin cinsiyeti ne bu arada.. allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
bizde 36+0 olduk bugün sancı filan yok heyecan dorukta:18::18::18: doğum şekliniz belli mi?
Hayirlisiyla gelirler insallah... nasipse bi oglumuz olcak.. sizin cinsiyet ne
amin canım inşallah...evet vajinusmus topiğinde karşılaştık canım kurtulduk o illetten çok şükür... bebişimiz kız Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize bir problem olmazsa ben de normal doğum istiyorum hayırlısı...
Allah bagislasin seninde kızın oluyor demekki kizlar bende eski vajinismusluyum doktor alt muayenemi yaptı ama kendi sabrimdan yoksa ben kendimi cçok sktm ama hiç acimiyor aslinda...vajinismusu atlattik ama yinede normal doğumda zorlanirmyz dersiniz eski vajinismuslu olarak yada dogumdan sonra yeniden vajinismus olurmuyuz ben doktora psikologa gtmstm bunun için cem kecenin kitabıni falan okumustm.
Ben yarın 39 a giriyorum aynen canım benimde sanci yok nst ye giriyormusun hiç basladinmi ?? Geçen alt muayene oldum eğer bebek çok kilo almazsa normal olacak gibi ama kesin deil .
Hayırlısı insallah alt muayeneden korkmayın bende atlattm vajinismusu coksukur ama doğum daha farklı hayırlısı bakalm allah yardımcımz olsun..
amin canım...normal olursa ve sancılara dayanamazsam epidural isterim diye düşünüyorum kolay doğumlar geçiririz inş...