- 15 Kasım 2024
- 7
- 0
- 42
Merhaba ben de bazen oluşturmak için yaptırmak istiyorum sizin nasıl olduBenden çok fazla yağ alınmadığını söyledi doktorum. Benim amacım yağ aldırmak değildi aslına bakarsanız ben kalçamın yanlarını doldurmak için oldum bu operasyonu. Sıvı boşaltma olmadı bende dikişlerim vardı benim, ödemi idrar ve terle atıyorum sanırım
Lütfen görün..ben de kalça yanlarına istiyorum çünkü kıyafetlerde basenim çok dü suruyor siİn güzel oldu mu bir de doktorunuz kimBenden çok fazla yağ alınmadığını söyledi doktorum. Benim amacım yağ aldırmak değildi aslına bakarsanız ben kalçamın yanlarını doldurmak için oldum bu operasyonu. Sıvı boşaltma olmadı bende dikişlerim vardı benim, ödemi idrar ve terle atıyorum sanırım
Merhaba, ben kalça yanlarımdaki boşluğu doldurmak için oldum. Sizin istediğinizde tam olarak buralar mı? Hip dips deniyor bu görüntüyeLütfen görün..ben de kalça yanlarına istiyorum çünkü kıyafetlerde basenim çok dü suruyor siİn güzel oldu mu bir de doktorunuz kim
Evet aynen siz memnun kaldınız mıMerhaba, ben kalça yanlarımdaki boşluğu doldurmak için oldum. Sizin istediğinizde tam olarak buralar mı? Hip dips deniyor bu görüntüye
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için en korktuğum sarkma zatenben doğumlarımda(2sezeryan doğum) çok kilo aldım 30 kilo ama hep vedim ve sarkma olmadı sadece sezeryan alt kısmı göbeği kalıyor 170 boy 68 idim 2 yıl içinde 83 e çıktım maalesef ama biraz isteyerek aldım çünkü yüz ne kalça nede göğüs kalmamıştı daha zayıf duruyorum şuan 83 ama göstermiyorum ölçüm yaptı diyetisyen boy olduğu için birde kas oranım yağdan yüksek çıktı en çok yağlanmada göbek ve kolda çıktı zaten ben farkındayım alt kısım normal çıktı yani bu lipoyu kol sırt bel göbek olarak çok çok istiyorum özellikle kol zayıflayınca göbeğim gidiyor belim inceliyor kollar da tabi biraz gidiyor ama o orantıya göre yine fazla zayıflamakta istemiyorum ilk kalça bacak ve yüzden veriyorum sanırım sarkmayı bile göze alacağım yeter ki kollar ince olsun kıyafetlerden çok iri duruyor özellikle ve kalçam şuan iyi kilo aldığım için ama kare görünümlü olduğu için yuvarlak daha dolgun yağlı kalça istiyorum selüliti bile göze aldım ki şuan zaten kilodan dolayı var 68 kiloyken bir gram selülitim yoktu yine veririm istersem kiloyu ama yüzüm çok çöküyor ve kalçamdan daha çok veriyorum bilmiyorum anlamadım benim nasıl bir vücut tipim var önceleri böyle değildi şuan yaş itibarıyla 35 yaşındayım 30’dan sonra tipim değişti Allah tan yaşımı göstermiyorum heryerden alıp veriyordum şimdi kafaya taktığım için mi sanki özellikle kiloyu kol ve göbekte birikiyorMerhaba Yıldız hanımöncelikle ben bu operasyonu çok fazla araştırma yapmadan oldum ve çok pişmanım, başka insanlarında bu konuda pişman olmasını istemiyorum. Keşke önce araştırıp daha sonra olsaydım diye diye kendimi yiyorum. TikTok ve yabancı formlarda bu operasyonu geçirmiş insanların yorumlarını ve yaşadıkları sorunları okumanızı öneririm. Ben kesinlikle önermiyorum. Sarkma olur, oluyorda olmuyor diyenlere inanmayın. Yaş, kilo, deri kaliteniz ve daha önce kilo alıp verme geçmişiniz çok etkili oluyormuş sonuçlara.
Böyle biraz karışık oldu cevabım ama sorunuz var ise cevaplayabilirim
Bu arada doktorunuz kimdi acaba tam olarak nerelerden lipo oldunuz .ben iki yıldır araştırıyorum bir sürü doktor araştırdım ozan balık çok istemiştim ama aşırı pahalı sonra Erman ak’a yoğunlaştım ama kol lipo hiç görmedim yaptığını birde azar zeynalov ve Mehmet surmeli bu üç doktor arasında kaldımMerhaba Yıldız hanımöncelikle ben bu operasyonu çok fazla araştırma yapmadan oldum ve çok pişmanım, başka insanlarında bu konuda pişman olmasını istemiyorum. Keşke önce araştırıp daha sonra olsaydım diye diye kendimi yiyorum. TikTok ve yabancı formlarda bu operasyonu geçirmiş insanların yorumlarını ve yaşadıkları sorunları okumanızı öneririm. Ben kesinlikle önermiyorum. Sarkma olur, oluyorda olmuyor diyenlere inanmayın. Yaş, kilo, deri kaliteniz ve daha önce kilo alıp verme geçmişiniz çok etkili oluyormuş sonuçlara.
Böyle biraz karışık oldu cevabım ama sorunuz var ise cevaplayabilirim
Vaser lipo gerçekten sarkmayı ve dalgalanmayı engelliyor mu acaba3000 cc 3,4 kg gibi ama görüntüde 10 kg gibi olabilir ödemler geçince. ben klasik lipo olmuştum ama 360 lipo sanırım vaser değil mi? yani masajlarla acılı şekilde içerden sıvı boşaltıyorlar. acısız değil demeniz o yüzden mi? bu arada hangi doktora kaça oldunuz? teşekkürler
Bence düzelir çok yeni henüz 6 aydan sonra düzeliyormuş siz ne için önermediniz sarkma mı oldu sizdeBen 360 lipo oldum. Daha yeni sayılır 1 ay 22 gün oldu. Öncelikle söylemem gerek ki asla acısız bir işlem değil. Doktorum 3000 cc yağ alındığını söyledi. ( Anlayan birileri var ise kaç litreye denk geliyor söylerse sevinirim ) Bende şu an için dalgalanma gibi bir sorun yok ama inanılmaz bir sertlikle mücadele ediyorum. Masajlara devam ediyorum. Bu süreçte daha iyi hissetmemi sağlayan tek şey
Ama yabancıların estetikleri nedense daha güzel oluyor bel kol özellikle kalça süper oluyorlar daha ne olsun diyorum tabi güzeli paylaşırlar kötüyü paylaşmazlardır diyorum ama iki yıldır araştırmadığım girmediğim görmediğim formlar estetik olan kadınlar görmemişimdirAma neden pişman oldunuz? Ve hangi doktordan dolayı?
Benim yurtdışında yapılan lipolarda gözlemlediğim şu: burdaki kadar iyi değil. Dr Stam/Stan hele hiç hoşuma gitmedi
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler peki memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi benimde amacım vücut tipimin şekillenmesi kollarım incelsin kalçam şekilli olsun istiyorum kilo aldım sırf kalça için ama kollar daha irileşti bile bile aldım zaten sırf kalça için ama yinede istediğim gibi değil çok istiyorum olmayı ama doktor da aşırı kararsızım 2 yıldır araştırdım ama yok yine karar veremedimgoogle'da yazıyor:
Burada karıştırılmaması gereken en önemli nokta bu miktarların hacim olarak verilmesidir. Yani 3000 cc yağ alımı 3000 g yağ demek değildir. Belki sizden operasyon sonrasında 3-4 kilo azalma olacaktır ama sanki 15-25 kilo vermişsiniz gibi şekillenmiş olacaksınız. Bu nedenle “benden kaç kilo yağ çıktı?” sorusu size yapılan operasyonun değerlendirilmesinde doğru soru değildir. Amacımız bozuk oranlarınızı ve kontürlerinizi düzeltmektir.
ben şubat'ta bbl için lipo oldum. yağ alınan yerde tekrar yağlanma olması için 10-15 kg almam gerek. bundan sonra alıcağınız kilolar aynı yere değil ,öncelikle lipo yapılmayan yerlere gider aklınızda olsun
kaça oldunuz,doktor kimdi peki?
Bende 170 83 kiloyum ama göstermiyorum kas oranı yüksek olduğu için bende zayıflık sevmiyorum sadece elma tipim kare kalçam değişsin istiyorum kollar ve kalça için istiyorum özellikle daha sonra da sezeryan göbeğim için karın germeyi istiyorum ama önce şekillenmek yağların olması gereken ve olamaması gereken yerler için istiyorumbende ilk baslarda tereddut ettim, nasil olcak ki deri sarkar diye dusundum:) Ama ikimizde de bence bu kiloda sarkma olmaz, kafana takma. Cok daha fazla kilosu olup yag aldiran arkadaslarimda bile herhangi bi sarkma gormedim. Sadece ameliyattan sonra korseyi erken cikarma, en az bi 4 hafta kadar. Onun cok ciddi faydasi varmis
Ameliyat oldunuz mu acaba hangi doktora ve ne kadar ödediniz özelden de yazabilirsiniz nasıl oldu buz memnun musunuzMerhaba arkadaslar, 28 ekim‘de istanbul’da 360 derece liposuction ameliyatim var (kol, sirt, bel, karin ve bacak ici). Cok seviniyordum fakat tarih yaklastikca korkularim da cogalmaya basladiii :)) Aranizda ayni ameliyat olan varsa, iyilesme sürecinden bahsedebilir mi. Nasil hazirlandiniz ameliyat’a? Nelere dikkat ettiniz? Agrilar nasildi? Sonuctan memnun musunuz? Sevgiler
Merhaba bende aynı düşüncedeyim birden bire olmamalı diye ama ayrı ayrı hem zaman hem maddi hem narkoz açısından dolayıda bir seferde olup kurtulmak istiyorum diyorum ama sanırım bölgesel olmak daha mantıklı siz hangi ameliyatı oldunuz doktorunuz kimdi acaba özelden bilgi verebilir misiniz lütfenBen size detaylı yazayım vazer lipoyu bir anda tüm vucut önermiyorlar sebebi de çok ağar geçebilir öncelikle bunu söyleyim iyileşme süreci öyle dikişsiz diye hemen basit değil bilginiz olsun herkes her doktora yaptırılmaması gereken bir konu hem dalgalanma yaşayan var hem yanık olanlar var o yüzden bu işi iyi yapanlara yaptırın ve tüm vucut yaptırmayın tavsiyem ben oldum konuşmak isteyen olursa özelden telefon numaramı verebilirim arayabilir
Neden memnun kalmadı acaba çok merak ediyorum tekrar yazmamış hiç ki zaten çok yeni bir aylıkken diğer yorumlarda yazmış memnun kalmadığını tavsiye etmediğini diyeEvet aynen siz memnun kaldınız mı
Evet bu görüntüye hip dips deniyor. Bana fotoğraf atmanız mümkün mü ne kadar yoğun olduğunu merak ettim. Belki spor ile düzelebilecek bir şeydir sizinkiMerhaba, ben kalça yanlarımdaki boşluğu doldurmak için oldum. Sizin istediğinizde tam olarak buralar mı? Hip dips deniyor bu görüntüye