360 Vaser Liposuction

Merhaba ben de bazen oluşturmak için yaptırmak istiyorum sizin nasıl oldu foto mümkün mü özelden

İzmir de Vaser liposuction yapan hatta mümkünse kas görüntüsü de oluşturan önerebileceğiniz doktor var mı acaba

Lütfen görün..ben de kalça yanlarına istiyorum çünkü kıyafetlerde basenim çok dü suruyor siİn güzel oldu mu bir de doktorunuz kim

Lütfen görün..ben de kalça yanlarına istiyorum çünkü kıyafetlerde basenim çok dü suruyor siİn güzel oldu mu bir de doktorunuz kim
Merhaba, ben kalça yanlarımdaki boşluğu doldurmak için oldum. Sizin istediğinizde tam olarak buralar mı? Hip dips deniyor bu görüntüye

hip dips dendiğini hiç duymamıştım araştırdım şimdi tam olarak istediğim o evet..o boşluklar yüzünden bel de daha kalın duruyor basen de küçük duruyor siz memnun kaldını mı ve kime yaptırdınız acaba ben İzmir de yaşıyorum ve doktor araştırıyorum ay sonuna olmak istiyorum

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için en korktuğum sarkma zatenben doğumlarımda(2sezeryan doğum) çok kilo aldım 30 kilo ama hep vedim ve sarkma olmadı sadece sezeryan alt kısmı göbeği kalıyor 170 boy 68 idim 2 yıl içinde 83 e çıktım maalesef ama biraz isteyerek aldım çünkü yüz ne kalça nede göğüs kalmamıştı daha zayıf duruyorum şuan 83 ama göstermiyorum ölçüm yaptı diyetisyen boy olduğu için birde kas oranım yağdan yüksek çıktı en çok yağlanmada göbek ve kolda çıktı zaten ben farkındayım alt kısım normal çıktı yani bu lipoyu kol sırt bel göbek olarak çok çok istiyorum özellikle kol zayıflayınca göbeğim gidiyor belim inceliyor kollar da tabi biraz gidiyor ama o orantıya göre yine fazla zayıflamakta istemiyorum ilk kalça bacak ve yüzden veriyorum sanırım sarkmayı bile göze alacağım yeter ki kollar ince olsun kıyafetlerden çok iri duruyor özellikle ve kalçam şuan iyi kilo aldığım için ama kare görünümlü olduğu için yuvarlak daha dolgun yağlı kalça istiyorum selüliti bile göze aldım ki şuan zaten kilodan dolayı var 68 kiloyken bir gram selülitim yoktu yine veririm istersem kiloyu ama yüzüm çok çöküyor ve kalçamdan daha çok veriyorum bilmiyorum anlamadım benim nasıl bir vücut tipim var önceleri böyle değildi şuan yaş itibarıyla 35 yaşındayım 30’dan sonra tipim değişti Allah tan yaşımı göstermiyorum heryerden alıp veriyordum şimdi kafaya taktığım için mi sanki özellikle kiloyu kol ve göbekte birikiyor

Bu arada doktorunuz kimdi acaba tam olarak nerelerden lipo oldunuz .ben iki yıldır araştırıyorum bir sürü doktor araştırdım ozan balık çok istemiştim ama aşırı pahalı sonra Erman ak’a yoğunlaştım ama kol lipo hiç görmedim yaptığını birde azar zeynalov ve Mehmet surmeli bu üç doktor arasında kaldım

Vaser lipo gerçekten sarkmayı ve dalgalanmayı engelliyor mu acaba

Bence düzelir çok yeni henüz 6 aydan sonra düzeliyormuş siz ne için önermediniz sarkma mı oldu sizde

Ama neden pişman oldunuz? Ve hangi doktordan dolayı?
Benim yurtdışında yapılan lipolarda gözlemlediğim şu: burdaki kadar iyi değil. Dr Stam/Stan hele hiç hoşuma gitmedi
Ama yabancıların estetikleri nedense daha güzel oluyor bel kol özellikle kalça süper oluyorlar daha ne olsun diyorum tabi güzeli paylaşırlar kötüyü paylaşmazlardır diyorum ama iki yıldır araştırmadığım girmediğim görmediğim formlar estetik olan kadınlar görmemişimdir diyorum

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler peki memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi benimde amacım vücut tipimin şekillenmesi kollarım incelsin kalçam şekilli olsun istiyorum kilo aldım sırf kalça için ama kollar daha irileşti bile bile aldım zaten sırf kalça için ama yinede istediğim gibi değil çok istiyorum olmayı ama doktor da aşırı kararsızım 2 yıldır araştırdım ama yok yine karar veremedim

Bende 170 83 kiloyum ama göstermiyorum kas oranı yüksek olduğu için bende zayıflık sevmiyorum sadece elma tipim kare kalçam değişsin istiyorum kollar ve kalça için istiyorum özellikle daha sonra da sezeryan göbeğim için karın germeyi istiyorum ama önce şekillenmek yağların olması gereken ve olamaması gereken yerler için istiyorum

Ameliyat oldunuz mu acaba hangi doktora ve ne kadar ödediniz özelden de yazabilirsiniz nasıl oldu buz memnun musunuz

Merhaba bende aynı düşüncedeyim birden bire olmamalı diye ama ayrı ayrı hem zaman hem maddi hem narkoz açısından dolayıda bir seferde olup kurtulmak istiyorum diyorum ama sanırım bölgesel olmak daha mantıklı siz hangi ameliyatı oldunuz doktorunuz kimdi acaba özelden bilgi verebilir misiniz lütfen

Merhaba, ben kalça yanlarımdaki boşluğu doldurmak için oldum. Sizin istediğinizde tam olarak buralar mı? Hip dips deniyor bu görüntüye
Evet bu görüntüye hip dips deniyor. Bana fotoğraf atmanız mümkün mü ne kadar yoğun olduğunu merak ettim. Belki spor ile düzelebilecek bir şeydir sizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…