36. Haftasinda dogum yapanlar

kedidir_kedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
2.097
142
Kizlar 36. Haftadayim sancilarim var. Erken dogum riskim vardi 2 tane ciger gelistirici igne vuruldum gecen hafta. Bugun yarin dogurcam gibi. Doktor da aynisini soyledi. Kuvoze girer diye cok korkuyorum. Bebegimin kilosu 2600 civari. Merak ettim basina boyle bisi gelen var mi? Kuvoze girdi mi bebisleriniz?

Canim 37+1 zorunlu sezeryan oldum dogumdan 5 gun once 4 doz celeston ciger gelistirixi igne oldum bebefimin kilosu ultrasonda 3050 gorunuyodu 2900 dogdu hic bi sorun yasamadik cok sukur iyi dusun iyi olsun canim bi problem olmaz insallah

Canim 37+1 zorunlu sezeryan oldum dogumdan 5 gun once 4 doz celeston ciger gelistirixi igne oldum bebefimin kilosu ultrasonda 3050 gorunuyodu 2900 dogdu hic bi sorun yasamadik cok sukur iyi dusun iyi olsun canim bi problem olmaz insallah
Cok sukur suan 37. Haftanin ortasindayim bebis gelmio :)) simdi de dogsun istiyorum bakalim ne zmana gelcek pasam

Bende 3 gün önce doğum yaptim. Bebegin hareketleri az diye girmiştim nst de doğum sancilarim cikti ama ben farketmedim sancimin olduğumu. Bebeğim 2700 gr. Yarin topuk kani için gidicez .

Bende de aynı risk mevcut. Nstde sancılarım 80 i 100 ü buldu 3 gün evvel. Doktorum 37. Haftayı görelim diyor. Magnezyum dozunu günde 3 e çıkardı ve bugünkü nstde sancılarım 40 ı geçmediği için Adalat isimli ilacı vermekten vazgeçti.
Bakalım ne olacak?
Doğsa bile özellikle normal doğarsa küvöze ihtiyacı olmayacağını ama yine de prematüre olmaktan çıkması için bekleyeceğimizi söyledi.
Güvendim içim biraz daha rahat ama acaba ne zaman gelecek telaşı var.
Hayırlısı olsun hepimizin sağlıklı sıhhatli gelsinler dünyaya inşallah...

Bende 3 gün önce doğum yaptim. Bebegin hareketleri az diye girmiştim nst de doğum sancilarim cikti ama ben farketmedim sancimin olduğumu. Bebeğim 2700 gr. Yarin topuk kani için gidicez .

Sanciniz oldugunu nasil anlamiyorsunuz yahu ben de bunu anlamiyorum :) gizli seker gibi gizli sanci mi oluyor,dogum kolay oodu mu,yine sanciniz olmadi mi?

Nst denen alette cikan sancilara cok sasiriyorum,biz nasil hiasetmiyoruz diye...

Bu arada hayirli olsun bebeginiz. Allah abali babali buyutsun.

Nstyle tanışmamışken ben de böyle düşünüyordum ama gerçekten de oluyor.
Normalde 60la doğuma giden de duydum, doğum sancısının en şiddetli anının 120leri işaret ettiğini de...
Ancak 100 ü bulan sancılarımda tek hissettiğim karnımdaki kasılma...
Doktorum da ağrılı sancılar bunlar artık dediğinde söyledim hissetmediğimi.
Sadece kayaya dönüşen semsert bir karın...ağrı sancı yok... Tabii benimkiler yalancı sancı şu an. Ama engellemek için ilaç kullanıyorum.
Yani o sancıyı hissetmeme olayı sanırım çoğu gebenin başına geliyor. :)

Valla bende yasamasam inanmazdim illaki hissedersiniz derdim ama oyle olmuyormus . Ben isteğe bagli sezeryan oldum. Doğumdan sonra ilk ayağa kalkinca cok aci hissettim şuan his doğum yapmamis gibi hareket halindeyim. Teşekkürler allah hepimizin yavrularini korusun

Benimde sancilar 45 di.

Benimde sancilar 45 di.
Doğuma giderken mi? :)
Yaaa...45 ne kadar düşük görünüyor halbuki:)
İşte ne kadar farklı bünyeler bak... Hiçbirşey kitaplarda yazıldığı gibi olmuyor. Vücutlarımız ve bebişler karar mekanizması burda. :)
Doğum çok sürpriz birşey artık hiçbir duruma şaşırmıyorum doğumla alakalı. :)

Aslinda doğum için düşük bir sanci ama ben isteğe bagli sezeryan istediğimden doktor doğuma aldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…