Doğuma Hazırlık 36 haftalik normal dogum yapip bebek gelisimi iyi gidiyor mu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayseobuz0100

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
35
29
18
31
Ben şuan 33+1haftalık gebeyim nts iyi cıktı artık erken gelecem die zorlamıyor kilosu şuan 2 kilo çıktı oda gayet iyi 20 gün sonra gelmemi suni sancı ile doğumu başlatmayı istedim doktor kabul etti halen tere

Neden böyle bişey istedin doğal akışına birakmadın
Benim kullandığım ilaçlar tehlike arz ediyor oksapar iğne progestan aspurum kan ilacı demir ilacı kalsiyum çocuk olsun die o kadar sabırla bekledik ki hamileliğinde 6.5 aylıkken erken doğmak istedi 3 aylık iken iki defa düşük kanaması geçirdim şimdi kahverengi akıntı başladı gece gözümü bile kirpmadim

Ayyy Allahım yardımcın olsun cnm sağlıkla gelsin inşallah doktorun zaten gelişimi yeterli görünce alcaktır

Ayyy Allahım yardımcın olsun cnm sağlıkla gelsin inşallah doktorun zaten gelişimi yeterli görünce alcaktır
Amin allah razı olsun varya endişelerim ne benim bitti ne eşimin adam şuan dükkanda işi gücü bırakmış bebek icin yatak yapıyor her şeyi hazır küçük hanım yatağı yok gelipte beni benim yatağından kovmasın die başladı çalışmalara

Back
X