- 4 Ağustos 2020
- 272
- 101
- 53
- 30
- Konu Sahibi Benimdunyamm
36 haftalık hamileyken bebeğiniz kaç kiloydu doğuma kadar kaç kilo doğdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.120 gr Dı 36 dAArkadaşlar kimse yok mu
Maşallah doğum zor oldu mu pekiBana 2.750 demislerdi kusurati tam hatirlamiyorum ama.
38. haftada 4kilo doğdu yanlış ölçmüsler meğerse.
Sezaryen oldu benim. Normal olsa nasıl olurdu bilemiyorum.Maşallah doğum zor oldu mu peki
Kaç kilo doğdu peki3.120 gr Dı 36 dA
Ben 36 da doğum yaptım o kiloda doğduKaç kilo doğdu peki
Anladım canım Allah yavrunu sana bağışlasınBen 36 da doğum yaptım o kiloda doğdu
Haftada kaç gr alıyor bilmem ama bebeğiniz kilo alsin istiyorsanız muz kaşar peynir ve süt, bunları hergun tüketin bebegin kilosuna çok faydası var. Ben mutlaka bunlardan yerdim elimden geldigince.36 haftadan sonra bebek haftada gerçekten kaç gr alıyor bilginiz var mı
Deneyeceğim inş fayda görürümHaftada kaç gr alıyor bilmem ama bebeğiniz kilo alsin istiyorsanız muz kaşar peynir ve süt, bunları hergun tüketin bebegin kilosuna çok faydası var. Ben mutlaka bunlardan yerdim elimden geldigince.
Nasıl beslendiniz peki36 da 3200 du, 4100 doğdu.dogumun olduğu gün ultranda 4300 çıkmıştı.
Özel bişey yapmadım, biraz genetik yapıyla doğru orantılı biraz beslenme diyorlar.muz kaşar vs vs gibi şeyler yemedim açıkçası.hergun haşlanmış yumurta fix vardı birde yoğurt bunlarında sevdigim için yiyordum.Nasıl beslendiniz peki
Teşekkür ederimÖzel bişey yapmadım, biraz genetik yapıyla doğru orantılı biraz beslenme diyorlar.muz kaşar vs vs gibi şeyler yemedim açıkçası.hergun haşlanmış yumurta fix vardı birde yoğurt bunlarında sevdigim için yiyordum.