36 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu az...

Happybaby1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
10
2
6
33
Merhaba,
36 haftalık hamileyim, bebeğimin kilosu 2,400
Doktorum zayıf olduğunu söyledi. Bebekte ve hareketlerinde bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Eğer bu şekilde devam ederse Doğumu gerçekleştirmemiz gerektiğini belirtti.
Stres yaptım, yaşayan var ise, yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir misiniz 🙏🙏

Merhaba,
Doktorum zayıf olduğunu söyledi. Bebekte ve hareketlerinde bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Ben kadin dogum hemsiresiyim ve bu doktorun yaklasimini gsripsedim acikcasi daha en az 2-3 haftan var ve bebeğin asil kilo aldigi donemdesin kesinlikle kilosu az degil. Takma kafana.

Ben kadin dogum hemsiresiyim ve bu doktorun yaklasimini gsripsedim acikcasi daha en az 2-3 haftan var ve bebeğin asil kilo aldigi donemdesin kesinlikle kilosu az degil. Takma kafana.
Teşekkür ederim,
Açıkcası korkuyorum birşey olacak diye. 😕
Birazda olsa rahatladım cevabınızla.

Teşekkür ederim,
Açıkcası korkuyorum birşey olacak diye. 😕
Birazda olsa rahatladım cevabınızla.
Eger baska bir problemi yoksa kordon dolanmasi vs. Ki size boyle bisey dememis yanlis anlamadiysam. Korkacaginiz bişey oldugunu sanmiyorum. 2800-3000 kilo arasi dogar bence ki bu yeterli bi kg

Eger baska bir problemi yoksa kordon dolanmasi vs. Ki size boyle bisey dememis yanlis anlamadiysam. Korkacaginiz bişey oldugunu sanmiyorum. 2800-3000 kilo arasi dogar bence ki bu yeterli bi kg
Bir problem yok bebekte şuan sadece gelişimi durmuş büyük ihtimalle dedi. Takibe aldı. Çok teşekkür ederim. Beni rahatlattınız.
Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin İnşaallah.

hayırlı sağlıklı gelsinler de kiloyu dert etmeyin Allahım başka dert vermesin ben 5 aylık gebeyim bebeğin eşi aşağıda olduğu için 2 kere kanama yaşadım korkuyorum erken doğum riski varmış dua etmekten başka çaremiz yok. hayırlısıya bnde bu haftalara gelsem zaman geçmiyor :(

hayırlı sağlıklı gelsinler de kiloyu dert etmeyin Allahım başka dert vermesin ben 5 aylık gebeyim bebeğin eşi aşağıda olduğu için 2 kere kanama yaşadım korkuyorum erken doğum riski varmış dua etmekten başka çaremiz yok. hayırlısıya bnde bu haftalara gelsem zaman geçmiyor :KK43:
Kesinlikle önemli olan sağlık.
Geçmiş olsun. Zamanında sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Bende 5 ay önce bebeğimin babasını kaybettim.
Rabbim bebeğine ömür versin sağlık versin.
Birazda bu yüzden korkularım.
Hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah”ım.

Amin aminn inşallah sizinde başınız sağolsun üzüldüm bende babasiz büyüdüm ne demek çok iyi bilirim. hep duamda katarım hayırlı sağlıklı evlat hayırlı sağlıklı anne baba olmayi nasip etsin Rabbim.

Merhaba,
Benim bebeğim de o civarı doğduğunda 3 kilo olarak doğdu. Az degil bence.

Canım basın sağ olsun Allah ım sabır versin. Kıyamam. Insan psikolojik olarak yıpranıyor kolay değil. Allah bebeğine sağlık ve hayırlı ömürler nasip etsin canım.

Bir problem yok bebekte şuan sadece gelişimi durmuş büyük ihtimalle dedi. Takibe aldı. Çok teşekkür ederim. Beni rahatlattınız.
Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin İnşaallah.
Gelisimi neden durmus tabi o da onemli. Hayirla kucaginiza alin insallah

Merhaba,

Merhabalar, hiç sıkmayın canınızı, daha zamanınız var ve hızlı şekilde kilo alma döneminde bebeğiniz...Alımı durmuş olsa dahi, başka bir sıkıntı görmemiş doktorunuz. Sağlıkla gelsin de doğduğunda siz muhakkak toparlarsınız kilo durumunu annesi :emir_bebek: Kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın şimdi, bir sonraki kontrolde umarım güzel gelişmeler duyacaksınız.

Merhabalar, hiç sıkmayın canınızı, daha zamanınız var ve hızlı şekilde kilo alma döneminde bebeğiniz...Alımı durmuş olsa dahi, başka bir sıkıntı görmemiş doktorunuz. Sağlıkla gelsin de doğduğunda siz muhakkak toparlarsınız kilo durumunu annesi :emir_bebek: Kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın şimdi, bir sonraki kontrolde umarım güzel gelişmeler duyacaksınız.
Teşekkür ederim, İnşaallah 🙏🙏

Back
X