• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 36 haftalık dogum yaptım oğlumun pipisi küçük

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

selenaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
136
8
96
Bursa
Merhaba arkadaşlar 36 haftalık doğum yaptım ve benim gibi başına böyle olanlar yazarlarsa sevinirim ne yapmam gerekiyor

yani küçük derken nasıl? zaten bebek bu ne kadar büyük olabilir

selena canım dogum yaptınmı ayyy ınanamıyorum gozun aydın canım benım sagsalım kucagına aldın demekkı senın adına cok sevındım yaa
oglu ıcınde sımdı merak ettım neden olabılır ole sen en ıyısıbı dr gotur muane ettır ama korkma bısey yoktur yaa

canim hic korkma canim kücük diyee.ALLAH ANALI BABALI ETSIN CANIM.
benim eltimin oglu bir bucuk yasindaydi benim bebegim 7 haflalik onunkinden kac kat büyüktü benim bebegin serce parmagi kadardi eltimin oglunun pipisi.doktor bu normalinden de ufak demis.eltimin tarafindaki erkek cocuklarinin ki kücükmüs genetik yani.sende normal mi degil mi bir göster icin rahat etsin.

canım öncelikle allah analı babalı büyütsün bende 36. haftada doğum yaptım 1.750 gramdı kızım ve heryeri okadar küçüktüki zaman geçtikçe toparlanıp düzelmeye başladı heleki zamanını doldurduktan sonra daha doğum tarihine 4 hafta kala gelen minicik bi bebeğin kocamanda şeyi olamaz heralde dimi canım

bizim orda bi bebek vardı pipisi yok denecek kadar minikti ama yumurtaları normal boyutundaydı.

bence bişi olmaz yani bebektir sonuçta

Merhaba arkadaşlar 36 haftalık doğum yaptım ve benim gibi başına böyle olanlar yazarlarsa sevinirim ne yapmam gerekiyor

36 hafta iyi sayılır cnm merak etme.akciğerleri 35 haftada gelişimi tamamlıyor.merak etme.diğer konuya gelince.yeni doğan bebeklerin pipişleri çok minik oluyor testisler büyük oluyor.zamanla büyüyecek hiç merak etme canım.allah analı babalı büyütsün...

canım bende 35 haftada doğurdum oğlumu...pek küçük değildi..dr ne diyor bu duruma...belki sana küçük geliyodur..normaldir boyutu..takma kafana..sağlıkla aldık ya meleklerimizi kollarımıza...şükür diyelim canım...

canım sen benim oğlumunkini, görsen hap kadar ama dr normal dedi önemli olan testis torbalarının aşağı inmesiymiş ve şükür indi yani çalışıyor :)

gözün aydin öncelikle canim
saglicakla büyüt insallah
doktorlar bisey demediyse
korkmana gerek yokdur bence
oglum yok ama doktor bakmisdir muhakkak
el kadar bebegin seyi nekadar olucakki

oyyyyyyyyyyy benim oğlumunda pipisi küçük
bamyalar olur ya o kadar :)))))))))))))
33 hatalık doğdu..
merake etme annesi onlar zamanı gelince büyüyecek..
dert etme..
dr unla konuş...

Back