Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
36+3 de sezeryan ile doğum yaptım,2 kg olmasına rağmen çok şükür ciğerlerinde sorun olmadığından hep yanımdaydı her ihtimale karşı 3 gün odamda beraber yattık .Korkmayın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin .
34 haftalık aniden suyumun gelmesi ve makat geliş olduğu için acil sezeryana alındım. 2600 doğdu oğlum hiç kuveze girmedi çok şükür cigerlerinde bı sorun olmadığı için 2 gün hastanede kaldık doğduğu andan beri de hiç ayirmadilar. Sağlıkla kucağınıza alın insallah
36+3 de sezeryan ile doğum yaptım,2 kg olmasına rağmen çok şükür ciğerlerinde sorun olmadığından hep yanımdaydı her ihtimale karşı 3 gün odamda beraber yattık .Korkmayın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin .
34 haftalık aniden suyumun gelmesi ve makat geliş olduğu için acil sezeryana alındım. 2600 doğdu oğlum hiç kuveze girmedi çok şükür cigerlerinde bı sorun olmadığı için 2 gün hastanede kaldık doğduğu andan beri de hiç ayirmadilar. Sağlıkla kucağınıza alın insallah
Bak hiç endişe etme kalbini ferah tut 36 hafta o kadar da erken bir hafta değil zaten hem 1 gün daha geçti. Sen bebisinle aynı bedende son zamanlarınin tadını çıkar
Strese girmeyin karnımda 2.500 kg dı yarım kg eksik verdiler Ona rağmen şükür birşey olmadı.Asla paniklemeyin iyi düşünün ,doğum olduğunu ,kucağınızda olduğu ,emzirdiğinizi düşünün ,ne düşünürseniz o olur.Bol dua Tüm hamileler sağ salim bebelerine kavuşsun Amin