36.haftada karnim:S

Baradiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
146
2
38
kizlar 36 haftalik hamileyim bu sabah uyandigimda karnimin asagi dustugunu gordum yani resmen gobek deligim asagi bakiyordu drumu aradim hemen yarin gel bakalim dedi norlamde 1hafta sonra gidcektim zaten dun gece tualetten hic cikmadim sanki ictidgim gibi asagi iniyor uyku olayim iiyce zorlasti aranizda bunlari yasayan varmi bunlari??

:sm_confused: :bbo:

dogumun yaklastigi icin bebegin bayagi asagiya inmistirde ondan,telaslanma,ama yinede git doktoruna,simdiden hayirli olsun diyim:Saruboceq:,ne guzel bi kac haftan kalmis,bende bu gunleri gorcemmi YARABBIMkafamçokkarıştı

bencede cnm bebeğin aşşağı indiği için yani doğuma artık bir adım daha yakınsın bende 34 e girdim ama karnım ta tepede hiçte inecek gibi değil bence sevinmelisinn süpe işte bebeişe kavuşmana az akldı

bende ole diodum hic inmiycek die simdide canim cok acio sanki ikinsam cikcakmis gbi yurumek iskence oldu sanki yarin doktor donusu yazarim kizlar bakalim ne diycek:KK43: akannehir

Hayirdir insallah, neler oldu keske haberleri hayirli ve saglikli ve mutluluk verirci seyler olur insallah.

Ay kızlar bende merak ettim şimdi valla benimde aynen öle göbeğim aşağıda bugün yarın doğurursun die dalga geçiyorlardı gerçek mi oluyo acaba? doğurdu mu yoksa dersiniz? heyecanlandım bak şimdi yine.. hayırlı haberlerle gelir inşallah:)))

X