• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36. Haftada inanılmaz kuyruk sokumu ağrısı !!!

mirazen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
47
23
3
30
Arkadaşlar merhaba . 36+1 de başlayıp tüm hafta şiddetle devam eden kuyruk sokumu ağrım var . Bugün 36+5 deyiz ve 1 haftadır çok zorlanıyorum . Yatakta yattigim yerde donemiyorum. Doğrulup lavaboya gitmem bile dakikaları alıyor . Düz pozisyonda yuruyemiyorum . Oturma simidim var otururken kullanıyorum çok az faydası var ama yatınca çok kötüyüm . Ellerimde hafif hafif şişmeler başladı sabah farkettim . Tüm bunlar normal mi çok endişeliyim .. doktoruma ne yapmam lazım magnezyum kullanayım mi dedim . Kullanma doğumu yavaslatir dedi . Masaj yapilsin ve oturma simidi kullan dedi sadece . Zor durumdayim yardımcı olun lutfen

Canim benimde 30de basladi suan 35deyim hala oyle kemik odemi oldugumu soledi doktor ilk gebeligimdede 35de baslamisti 37+5te dogum yapmistim sezeryanla 5 haftadr o agriyi cekiyorm 37 kadar dayanmaya calisicam 2 haftam kaldi kizim saglikla gelsin cekerim aciyi 🙏🏻 ayrica doktor magnezyumumu ihmal etmemm gerektigini 2 doza cikardi ve kalsiyum kullaniyorm

Canim benimde 30de basladi suan 35deyim hala oyle kemik odemi oldugumu soledi doktor ilk gebeligimdede 35de baslamisti 37+5te dogum yapmistim sezeryanla 5 haftadr o agriyi cekiyorm 37 kadar dayanmaya calisicam 2 haftam kaldi kizim saglikla gelsin cekerim aciyi 🙏🏻 ayrica doktor magnezyumumu ihmal etmemm gerektigini 2 doza cikardi ve kalsiyum kullaniyorm
Galiba benim bebek ağırlığı ile ilgili artış olunca baskı yaptı kuyruk sokumuma . Çünkü iki gündür zor da olsa yürümeye çalışıyorum ve biraz rahatlama oldu . Özellikle bugün zorladım kendimi yürümeye ve epey geçti ağrısı . İnsallah sizinde hemen geçer ağrınız . Sezeryan 39 dan önce yapılabiliyor mu ?

Bebek kanaldadır baskı yapıyordur son haftalarda oluyor malesef söylediğiniz gibi hareketler cok kısıtlanıyor. Bana doktorum son haftalardayım diye magnezyumu keseyim mi dediğimde doğum başladığında magnezyumun buna engel olması imkansız kullanın dedi

Bebek kanaldadır baskı yapıyordur son haftalarda oluyor malesef söylediğiniz gibi hareketler cok kısıtlanıyor. Bana doktorum son haftalardayım diye magnezyumu keseyim mi dediğimde doğum başladığında magnezyumun buna engel olması imkansız kullanın dedi
Ben magnezyum hiç kullanmadim . Ağrıdan dolayı kullanayım mi dedim kullanma dedi doğumu yavaslatir dedi. Hayırlısı olsun ne diyelim. Bu hafta karnımın iyice agirlastigini hissediyorum artık yuruyusume bile etki ediyor . Bakalım acilmam çıkacak mı önümüz hafta kontrol var 37 de

Ben magnezyum hiç kullanmadim . Ağrıdan dolayı kullanayım mi dedim kullanma dedi doğumu yavaslatir dedi. Hayırlısı olsun ne diyelim. Bu hafta karnımın iyice agirlastigini hissediyorum artık yuruyusume bile etki ediyor . Bakalım acilmam çıkacak mı önümüz hafta kontrol var 37 de
En zor dönemlerdesiniz vaktinde sağlıkla gelsin normal doğum yapacaksanız ağrılara rağmen hareketlere yürüyüşe devam edin zor ama değer

Galiba benim bebek ağırlığı ile ilgili artış olunca baskı yaptı kuyruk sokumuma . Çünkü iki gündür zor da olsa yürümeye çalışıyorum ve biraz rahatlama oldu . Özellikle bugün zorladım kendimi yürümeye ve epey geçti ağrısı . İnsallah sizinde hemen geçer ağrınız . Sezeryan 39 dan önce yapılabiliyor mu ?
Benim tasiyacak gucum kalmadi sanirim bu sali randevum var kilosu onde gidiyor oyuzden ben istedim yine 37 4 37 5 te dogum yapmayi doktorumda bakalm surwce dedi bilmiyorm bu sali belli olacak 🫠

Back
X