36 hafta da sanci

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar Merhaba,35+6 günlük ken muayne olmak için doktora gittim sancim vardı hissediyordum özellikle bebegin kasiklarima yaptığı baskıyı batmayi vesaire. Nst sonucunda çok sancim cikti baya hatta,açılmam da varmis bebek kanala yerlesmis dedi.doktor serum ve ilaçla tekrar nstye bağladı sancılarım hafiflemisti.eve gönderdi suan evdeyim.bu durum da olunca dogum ne kadar ertelenebilir ne kadar daha sabreder bebisim acaba.suan bile hareket ettikce asagiya baski hissediyorum.bu arada bebeğimin kilosu da az 2600 kadar.en azından bir 3200 olsun istiyorum.ne yapmam gerek çok vaktim yok sanırım. Tecrübeli anneler yardım eder misiniz ilk hamileligim..

Arkadaslar Merhaba,35+6 günlük ken muayne olmak için doktora gittim sancim vardı hissediyordum özellikle bebegin kasiklarima yaptığı baskıyı batmayi vesaire. Nst sonucunda çok sancim cikti baya hatta,açılmam da varmis bebek kanala yerlesmis dedi.doktor serum ve ilaçla tekrar nstye bağladı sancılarım hafiflemisti.eve gönderdi suan evdeyim.bu durum da olunca dogum ne kadar ertelenebilir ne kadar daha sabreder bebisim acaba.suan bile hareket ettikce asagiya baski hissediyorum.bu arada bebeğimin kilosu da az 2600 kadar.en azından bir 3200 olsun istiyorum.ne yapmam gerek çok vaktim yok sanırım. Tecrübeli anneler yardım eder misiniz ilk hamileligim..
Dinlenirsen ayakda kalmazsan belki bi kaç gun ertelenebilir
saglikli oldukdan sonra kaç kg dogarsa dogsun aysar buyur insallah

Maşallah haftan çok iyi canım miadında artık. Kilosuna takılma doğduktan sonra aldırırsın kiloları zaten :)
Sen yat dinlen. Tuvalet dışında kalkmamaya çalış.

Maşallah haftan çok iyi canım miadında artık. Kilosuna takılma doğduktan sonra aldırırsın kiloları zaten :)
Sen yat dinlen. Tuvalet dışında kalkmamaya çalış.
Doktorum da sıkıntı yapcak bişey yok artık diyor..Neden bu şekilde erkenden yerleşti acaba o an ki telaşla doktora da soramadımo_O

Doktorum da sıkıntı yapcak bişey yok artık diyor..Neden bu şekilde erkenden yerleşti acaba o an ki telaşla doktora da soramadımo_O
Aceleciymiş bebişin olsun :)
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Üzülecek ya da kafana takacak bir durumun yok içini ferah tut

Canim cok ayakta durma herhalde 1 2 hafta daha idare edersin. Bebisin kilosuna da takilma saglicakla dogsun insallah

Canım benim kızım uzuuuuuun süre kanalda bekledi. Açılma ve sancılarla hafif süreci 1 haftada atlattım. 37+ larda sancım ve açılmam oldu . 38+5 te Doğum. Ne güzel rahat bi Doğum olacak senin için. Bebiş için bi ıkınmalık pay kalmış

Canım benim kızım uzuuuuuun süre kanalda bekledi. Açılma ve sancılarla hafif süreci 1 haftada atlattım. 37+ larda sancım ve açılmam oldu . 38+5 te Doğum. Ne güzel rahat bi Doğum olacak senin için. Bebiş için bi ıkınmalık pay kalmış
İnşallah dediğiniz gibi olur.benim sancılarım artıyor sanki..Bu şekilde biraz daha idare eder Umarim..

Birşey sorabilir miyim bu sancı nasıl oluyor 3 hafta önce nst de sancim çıktı acillik olmuştum ama gaz sancısı için şimdi de ara ara adet sancısı gibi bacaklarimda ve belimde ağrı gibi sanki adet olacakmisim gibi afedersiniz kan boşalacak gibi ağrı var bu ne kusura bakmayın:(( ilk gebeligim daha hiçbirşey bilmiyorum:((

Birşey sorabilir miyim bu sancı nasıl oluyor 3 hafta önce nst de sancim çıktı acillik olmuştum ama gaz sancısı için şimdi de ara ara adet sancısı gibi bacaklarimda ve belimde ağrı gibi sanki adet olacakmisim gibi afedersiniz kan boşalacak gibi ağrı var bu ne kusura bakmayın:KK43:( ilk gebeligim daha hiçbirşey bilmiyorum:KK43:(
Ayni canım benimde o şekilde. .adet olmuşum gibi lavaboya gidiyorum sanki kan dolacak hissi var.belime de ara ara sızlama şeklinde vuruyor karnima yayılıyor bebek hareket ettikce aşağı baskı hissediyorum..ben de başta anlamıyordum yalancı sanci sandım meğer değilmiş. Birde bende batma hissi var vajinada batma tarzında ağrılar.

İlk gebeligim ne olduğunu anlamiyorum belimden agri vuruyor ince ince yattığım halde doktora gitmeli miyim sizce
Bence onlar ön sancı benimde bi hafta adet sancısı gibi hafif hafif oldu kasıklarım karnım . Sonra Doğuma gittiğim gün 5 cm açılmam olmuştu telaş yapma dinlen

Back
X