simdilerde 58 60 kg arasındayım. yaklaşık 12 haftalık. hamile kıyafetlerini istediğim gibi bulamadım malesef ki
ellerinde olan satmayı düşünen arkadaşlar mail adreslerini mesaj olarak atarlarsa ve fotoğraflarını koyarlarsa yine fiyat bilgisi ile ilgilenebilirim
yine bebeğime park yatak arıyorum şu an için cinsiyeti belli değil
yine ana kucağı ve işte bebek doğduğunda kullanılacak olan eşyalar
simdilerde 58 60 kg arasındayım. yaklaşık 12 haftalık. hamile kıyafetlerini istediğim gibi bulamadım malesef ki
ellerinde olan satmayı düşünen arkadaşlar mail adreslerini mesaj olarak atarlarsa ve fotoğraflarını koyarlarsa yine fiyat bilgisi ile ilgilenebilirim
yine bebeğime park yatak arıyorum şu an için cinsiyeti belli değil
yine ana kucağı ve işte bebek doğduğunda kullanılacak olan eşyalar
bende gebe marka kot var email adresin varsa mesaj atabilirim telden girdigim icin resim yukleyemiyorum 90 liraya aldim ama fiyat sen nasil istersen oyle olur
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ebe-acik-pembe-yenidogan-yatagi-portbebe.html
bebek doğduğumda 4 aya kadar taşımak için ideal bi portbebe -bebek taşıma çantası düşünürsen buna da bir bak istersen
Eki Görüntüle 823030 Eki Görüntüle 823031 Eki Görüntüle 823032 Eki Görüntüle 823033
ben 52 kiloyla hamile kaldım 69 kiloyla doğum yaptım 10 kilo daha alsam bu pantolonları hala giymeye devam edebilirdim o derece esnekler. çok rahat ve hafifler.
pembe 2 kere giydim yeni gibi duruyor
buz mavisini hiç giymedim
laciverti birkaç kez giydim yıkadım dolapta tertemiz duruyor. renk solması, yırtık, pırtık vs. yok sorunsuz
krem olan biraz keten gibi kumaş ama daha kalın denime daha çok benziyor. onu da az giydim pembe gibi, yıkadım dolapta bekliyor. tanesi 20 lira. laciverti 15 lira. hepsini alırsan 70 lira ve kargosu da benden.
çok şık pantolonlar ancak kış hamilesi olacağım için sanki fazla açık gibi renkler krem ve pembe özellikle
kışa uygun renkler olsa idi hiç kaçırmazdım ancak istanbul malum yağmur çamur :)
Eki Görüntüle 823030 Eki Görüntüle 823031 Eki Görüntüle 823032 Eki Görüntüle 823033
ben 52 kiloyla hamile kaldım 69 kiloyla doğum yaptım 10 kilo daha alsam bu pantolonları hala giymeye devam edebilirdim o derece esnekler. çok rahat ve hafifler.
pembe 2 kere giydim yeni gibi duruyor
buz mavisini hiç giymedim
laciverti birkaç kez giydim yıkadım dolapta tertemiz duruyor. renk solması, yırtık, pırtık vs. yok sorunsuz
krem olan biraz keten gibi kumaş ama daha kalın denime daha çok benziyor. onu da az giydim pembe gibi, yıkadım dolapta bekliyor. tanesi 20 lira. laciverti 15 lira. hepsini alırsan 70 lira ve kargosu da benden.
Canim ben 62 kilo ile, 40 bedenken hamile kaldim.. Biraz da bol bol giymeyi sevdigimden kiyafetlerimi hep L beden aldim. Sana buyuk mu olur bilmiyorum ama bir bak istersen..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...mile-kiyafetlerim-hamile-pijama-sabahlik.html
Bebegin hayırlı olsun simdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?