• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 36 bedenle hamile kaldım. hamile kıyafetleri arıyorum

celibonnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
273
25
118
İstanbul
simdilerde 58 60 kg arasındayım. yaklaşık 12 haftalık. hamile kıyafetlerini istediğim gibi bulamadım malesef ki
ellerinde olan satmayı düşünen arkadaşlar mail adreslerini mesaj olarak atarlarsa ve fotoğraflarını koyarlarsa yine fiyat bilgisi ile ilgilenebilirim

yine bebeğime park yatak arıyorum şu an için cinsiyeti belli değil

yine ana kucağı ve işte bebek doğduğunda kullanılacak olan eşyalar

simdilerde 58 60 kg arasındayım. yaklaşık 12 haftalık. hamile kıyafetlerini istediğim gibi bulamadım malesef ki
ellerinde olan satmayı düşünen arkadaşlar mail adreslerini mesaj olarak atarlarsa ve fotoğraflarını koyarlarsa yine fiyat bilgisi ile ilgilenebilirim

Günaydın düşünürsen bende Aziz bebenin flexinin hastane çıkışı kıyafetleri var cokta uygun başka kıyafetlerde var
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...s/655333-bitti-bitiyor-kiz-erkek-karisik.html

GÜNAYDIN canım :) henüz cinsiyeti belli olmadı o yüzden biraz daha erteliyorum bebişin kıyafet iişini zamanımız var daha zaten
kendime birseyler bakmam lazım giyecek birsey kalmadı çünkü
teşekkür ederim ilgine

$buz-mavisi-kumaş-pantolon-gör-sin.jpg $görsin-maternity-pembe-hamile-pantolonu.jpg $HAMILE-pantolonulari-lotu-mavipembelacivert__80671884_0.jpg $Krem-HAMILE-pantolonu__66230954_0.jpg

ben 52 kiloyla hamile kaldım 69 kiloyla doğum yaptım 10 kilo daha alsam bu pantolonları hala giymeye devam edebilirdim o derece esnekler. çok rahat ve hafifler.

pembe 2 kere giydim yeni gibi duruyor
buz mavisini hiç giymedim
laciverti birkaç kez giydim yıkadım dolapta tertemiz duruyor. renk solması, yırtık, pırtık vs. yok sorunsuz
krem olan biraz keten gibi kumaş ama daha kalın denime daha çok benziyor. onu da az giydim pembe gibi, yıkadım dolapta bekliyor. tanesi 20 lira. laciverti 15 lira. hepsini alırsan 70 lira ve kargosu da benden.

Son düzenleme:
bende gebe marka kot var email adresin varsa mesaj atabilirim telden girdigim icin resim yukleyemiyorum 90 liraya aldim ama fiyat sen nasil istersen oyle olur

bulut1berrak kullanıcı adlı arkadaş özelden mesaj göndermissin ancak yeterli cevap sayım olmadığından cevap veremiyorum
mail adresini yazarsan mail yolu ile haberleşelim özelime

Eki Görüntüle 823030 Eki Görüntüle 823031 Eki Görüntüle 823032 Eki Görüntüle 823033

ben 52 kiloyla hamile kaldım 69 kiloyla doğum yaptım 10 kilo daha alsam bu pantolonları hala giymeye devam edebilirdim o derece esnekler. çok rahat ve hafifler.

laciverti birkaç kez giydim yıkadım dolapta tertemiz duruyor. renk solması, yırtık, pırtık vs. yok sorunsuz
krem olan biraz keten gibi kumaş ama daha kalın denime daha çok benziyor. onu da az giydim pembe gibi, yıkadım dolapta bekliyor. tanesi 20 lira. laciverti 15 lira. hepsini alırsan 70 lira ve kargosu da benden.

çok şık pantolonlar ancak kış hamilesi olacağım için sanki fazla açık gibi renkler krem ve pembe özellikle

kışa uygun renkler olsa idi hiç kaçırmazdım ancak istanbul malum yağmur çamur :)

çok şık pantolonlar ancak kış hamilesi olacağım için sanki fazla açık gibi renkler krem ve pembe özellikle

kışa uygun renkler olsa idi hiç kaçırmazdım ancak istanbul malum yağmur çamur :)

ıancak laciverti yakından görmek isterim şayet mümkünse özelden mail adreskini yazarsan mail olarak cevap vereyim :)
tekrardan teşekkürler ilgine

Eki Görüntüle 823030 Eki Görüntüle 823031 Eki Görüntüle 823032 Eki Görüntüle 823033

merhaba cnm bende 6 haftalık hamileyim kış için uygun mu bu pantolonlar bir de memurum işyerinde giyebilir miyim rabbim nasip ederse diğer aylarda.

Canim ben 62 kilo ile, 40 bedenken hamile kaldim.. Biraz da bol bol giymeyi sevdigimden kiyafetlerimi hep L beden aldim. Sana buyuk mu olur bilmiyorum ama bir bak istersen..

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...mile-kiyafetlerim-hamile-pijama-sabahlik.html

Bebegin hayırlı olsun simdiden...

36 beden dar kalıptım ben hamile kaldığımda şimdi anca maks. 38 40 olmuşumdur ancak normal kıyafetlerde bel basen bölümleri olmuyor bakacağım kıyafetlerine :)

eyican06 alıntı yapıp sayfayı kirletmemek için kısaca nickini yazmayı yeğledim :) kışa uygun değil hiçbiri. hepsi yazlık. işyerinde kumaş pantolon giyebiliyorsan bunları da giyebilirsin çünkü hepsi kumaş.

özelden mesaj gönderemiyorum mesaj sayım yeterli olmadığı için :) kışlık birseylerin varsa görmek isterim
ve kot pantolonun fiyatı nedir tam olarak

Back