36 beden trenchcoat ve okulda giymek için şık etek/elbise ( öğretmen için)arıyorum...

bende de bu ürünler var beğenirseniz fiyatlarım da çok çok uygun aklınızda olsun

siyah yün elbise içi astarlı kolları dantel detaylu 36 beden

nilay ilker arkadaşımızdan aldığım tunik bedeni çok sardığı için kullanamadm ben 38 bedenım,
sizde daha hoş duracaktır.

mango ceket toz pembe 36 beden

tam okul bluzu standart beden ama bedeni sarıyor o yuzden 36 bedende çook şık durur.

36-38 beden elbise etiketi üzerinde hiç giyilmedi.

yine okulluk ve etek üstü hoş duran bir bluz sayılı giyildi.. kayık yaka

yarasa kol anadolu motif bluz pantolonla ve etekler kombinleyebilirsiniz

ve kaşe mont 36-38 beden, mavi bluzun kesimi salaş olduğu için geniş durur diye kaldırmıştım resmi ama önizlemede eklenmiş silemedim :/ isterseniz ürünlerin ölçüleri ayrıntılı yazabılırım fiyatları siz belirleyin ben de kargoyu göndereyim

Eklentiler

• $IMG_6157.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 51

Montu çok beğendim, fiyat alabilir miyim?

Eteği çok beğendim, yazlık mı kışlık mı, bir de fiyat alabilir miyim?

ilk eteği diyorsun galiba canım,kışlık sayılır yani sıcakta giyemezsin,36 beden 7.5 tl, buraya bak demiştim ama fark etmemişsin tekrar incele istersen farklı şeyler de bulabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=673634
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677477 buraya da bak bakalım ama bazılarını satıştan kaldırdım,beğendiğin olursa tekrar konuşuruz.

İnternet'e genellikle telefondan bağlandığım için uzun uzun inceleyemiyorum, kusura bakmayın. Bir de her sayfaya bayağı yazılmış, 200 küsür sayfayı incelemek çok kolay olmuyor. Size zahmet olmazsa yine buraya resim koyarsanız çok sevinirim. Etek de kalsın şimdilik.

tamam canım eklerim. kalsın derken beğenmedin mi?

Monta 20 tl yazmıştım konumda ama size uyan fiyatta anlaşabilırz iki ürün daha seçerseniz kargo benden

tüm yazdıklarınıza baktım, sadece bu montu beğendim. siz de konya'da oturuyorsunuz sanırım. kargo bana ait ve mont da 15 tl olursa tamamdır.

bel 31 cm,boy 60 cm esnek kumaş

bel 36 cm boy 54 cm

bel 33 cm boy 59-60 cm

bel 36 cm boy 58 cm

defacto 36-32 hiç giyilmedi,etiketli

bel 31 cm,boy 60 cm esnek kumaş

bel 36 cm boy 54 cm

bel 33 cm boy 59-60 cm

bel 36 cm boy 58 cm

Eki Görüntüle 990597 defacto 36-32 hiç giyilmedi,etiketli

yok canım, bunlar ilgimi çekmedi, teşekkür ederim yine. sadece beğendiğim eteği 5 tl yaparsan almak istiyorum. diğer etekleri de 5 tl'ya aldım. etekler 5 tl diye bir arkadaş yazmıştı, siz sandım ben, yanılmışsam özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…