- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
canım etek adil ışık xs beden sıfır ürün Eki Görüntüle 987568
bu trençkot 38 beden yinede bak istersenEki Görüntüle 987567
bu da topiğim ihtiyacın olan varsa
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690377
eteği sadece sordular sizin gibi net bişey söyleyip ayırtmadılar .o zman bekletiyorum sizin için.toprak rengi bi elbise var eklediklerimin arasında öğretmen işi.bende öğretmenim.
trench coat çok güzelmiş, fiyatını öğrenebilir miyim? bi de ben minyonum 38 bana olur mu ki?
Merhaba canim benim konumdada sana uygun etek ve gömlek var yepyeni ve cok ucuz telden girdiğim icin link veremiyorum simdi başa tasiycam eşarp ceyizlik havlu diye başlıyor
trench coat çok güzelmiş, fiyatını öğrenebilir miyim? bi de ben minyonum 38 bana olur mu ki?
belini falan ölçeriz yani yanlış bir şey söylemek istemem ama etek tam istediğiniz gibi ve marka saten parlak bir görünümü var beden de xs
ben ancak zayıflarsam giyebilirim onu bekliyorum
trençkot için ise şöyle yapabiliriz siz düşündüğünüz rakamı söyleyn bana çnkü benm fiyatları pahalı bulabiliyorlar. bende çok sevdiğim ürünlerden ayrılamıyorum fiyat veremiyorum o yüzden siz verebileceğiniz rakamı söyleyin en iyisi
bir de etek size attığım resimde büyümemiş şöyle atayım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690377&page=10
bütün sayfalarınızı inceledim, ben daha klasik kıyafetler arıyorum, ilginiz için teşekkür ederim.
Kızlar 34/36 beden özellikle bej rengi, bele oturan ve diz üstü hizasında trench coat ve şık elbise ya da etek arıyorum, boyum 1.63. Cevap yazanlara şimdiden tşk ederim
roman marka etek hiç kullanmadım 36 beden canım
mango elbisem sıfırdan farksız tertemiz. 1 kere kullandım.
36 beden
mango marka gömleğimmm işlemeli çokkkk güzel bir parçaa bir kere kullandım sıfır.
36 beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?