36 beden trenchcoat ve okulda giymek için şık etek/elbise ( öğretmen için)arıyorum...

eteği sadece sordular sizin gibi net bişey söyleyip ayırtmadılar .o zman bekletiyorum sizin için.toprak rengi bi elbise var eklediklerimin arasında öğretmen işi.bende öğretmenim.

cevap yazan arkadaşların sayfalarını teker teker inceleyeceğim, eteği almak isteyen olursa mani olmayayım size. yarına kadar kimse almazsa konuşuruz yine.

trench coat çok güzelmiş, fiyatını öğrenebilir miyim? bi de ben minyonum 38 bana olur mu ki?

belini falan ölçeriz yani yanlış bir şey söylemek istemem ama etek tam istediğiniz gibi ve marka saten parlak bir görünümü var beden de xs
ben ancak zayıflarsam giyebilirim onu bekliyorum
trençkot için ise şöyle yapabiliriz siz düşündüğünüz rakamı söyleyn bana çnkü benm fiyatları pahalı bulabiliyorlar. bende çok sevdiğim ürünlerden ayrılamıyorum fiyat veremiyorum o yüzden siz verebileceğiniz rakamı söyleyin en iyisi

Son düzenleme:
Merhaba canim benim konumdada sana uygun etek ve gömlek var yepyeni ve cok ucuz telden girdiğim icin link veremiyorum simdi başa tasiycam eşarp ceyizlik havlu diye başlıyor

merhaba, haziranda düğünüm var kısmetse, sayfanıza mutlaka bakacağım. ilginiz için çok teşekkür ederim.

markasını ve ne kadar kullandığınızı bilmediğim için bir şey söyleyemeyeceğim. benim belim bayağı ince olduğu için trench coatın kemerlerini hep bağlamak zorunda kalıyorum, o yüzden ölçseniz gerçekten iyi olur.

merhabalar ben de tarih öğretmeniyim. ama bebeğimden dolayı çalışmıyorum şimdilik.elimde 34-36 bedene uyumlu öğretmenlik yaparken giyilecek çok elbise var hepsi de sıfırdan farksız çünkü çalışmaya başlayınca giyerim diye hep heves edip almıştım ama başlayamadan hamile kaldım.hepsini kaldırdım buldukça çeker koyarım siteye o bedene geri dönmek hayal gibi şimdilik.

bazadan çıkardım şimdi o yüzden kırışık kusura bakmayın bi de aynı trençkotun kumaşından şapkası var ama şu an bulamadım satılırsa şapkayı da bulurum. ben hamilelik öncesi 54 kg dım boyum 168.koton marka sayılı giyildi. şimdi zaten olmuyor. bayram için 159 tl ye almıştım. 45 tl ye veriyorum.

kadife ince fitilli 3 adet sıfır elbise...öğretmenliğe başlayınca giyerim diye aldıydım.
hamile kalınca öylece kaldırdım çok kısa değiller diz boyunda ben 168im içine gömlekle kullanılırsa hoş olur. ofis ortamında çok rahat kullanılabilir. aynı modelden 3 renk füme-acı kahve -taş rengi

tanesi 17 tlll

çekimden dolayı biraz soluk çıktı hiçbir kusurları yoktur zaten tertemiz duruyorlar öylece.

23) ELLE marka. 38 numara yazıyor ama anca 37 ye olur kalıbı küçük. 25 tl.

22) İNCİ marka. 37 numara. 37 tl.

Canım bende de klasik gömlek vs. var bedenlerimiz uyuyor.
şöyle bi kombin yapabilirsin. Diğer ürünleri de ekliyorum.

klasik tarzda giyebileceğin kıyafetler. Ben iş değişikliğinden dolayı diyemedim. Çok az kullanıldı. Pantolon bakmıyosun sanırım. Eğer ilgilenirsen pantolonlarıma da bakabilirsin sayfamdan.

Arkadaşlar, şu an dışarıda olduğum için cevap yazamıyorum, çok güzel şeyler yollamışsınız. Eve gidince cevap yazacağım, ilginiz için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…