36 beden trenchcoat ve okulda giymek için şık etek/elbise ( öğretmen için)arıyorum...

permanganat

En kimyasal üye ☠️
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
1.848
1.530
198
Kızlar 34/36 beden özellikle bej rengi, bele oturan ve diz üstü hizasında trench coat ve şık elbise ya da etek arıyorum, boyum 1.63. Cevap yazanlara şimdiden tşk ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar 34/36 beden özellikle bej rengi, bele oturan ve diz üstü hizasında trench coat ve şık elbise ya da etek arıyorum, boyum 1.63. Cevap yazanlara şimdiden tşk ederim.

Ogretmene olabiylecek bunlar var.Eki Görüntüle 987505 Eki Görüntüle 987509
benim sayfamdaki tumkiyafetler 36beden yuze yakinurunumvar.konumdan digerlerine bakabilirsin.hersey marka ve cok ucuz.iki ornek yolladimsana..sevgiler....

elbise ,etek,gömlek olarak bunlar var canım elimde.benimde boyum 165. bedende aynı.

Eklentiler

• $gömlek1.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 110
  • $Resim 197.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 109
  • $Resim 052.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $Resim 005.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 89
  • $Resim 018.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 111
  • $Resim 042.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 100
  • $Resim 048.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 117
  • $Resim 195.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 106
  • $Resim 198.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 105
puantiyeli eteği çok beğendim, yazlık mı kışlık mı? bir de fiyatını yazarsanız çok sevinirim.

canım bi süre indirimli yazmıştım 10 tl den veriyodum eteği kısa süreliğine fiyat 15tl .yazlık bi kumaş,baharda da olur.harika duruşu var satenimsi kaygan likralı.kırık beyaz saten gömlek var takım ikisi düşünürsen.bişiler yaparım

Son düzenleme:

saten gömlek tarzım değil ama etek aklımda, arkadaşların da sayfalarını inceledikten sonra size kararımı bildiririm, cevap için çok teşekkür ederim.

Bu forumu yeni keşfettim, sanırım yarına anca dönebilirim, eteği satabilirsiniz, size engel olmuş olmayayım.

eteği sadece sordular sizin gibi net bişey söyleyip ayırtmadılar .o zman bekletiyorum sizin için.toprak rengi bi elbise var eklediklerimin arasında öğretmen işi.bende öğretmenim.

Merhaba canim benim konumdada sana uygun etek ve gömlek var yepyeni ve cok ucuz telden girdiğim icin link veremiyorum simdi başa tasiycam eşarp ceyizlik havlu diye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…