36 beden sade bir gelinlik arıyorum...

cansuu06

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
79
1
6
Ankara
Arkadaşlar, Temmuz ayındaki nikahım için 36 beden sade bir gelinlik arıyorum. 2 saat için satın almak istemedim. Kiralık verecek olan olursa iletişim kurabilir misiniz?

Arkadaşlar, Ankarada Temmuz ayındaki nikahım için 36 beden sade bir gelinlik arıyorum. 2 saat için satın almak istemedim. Kiralık verecek olan olursa iletişim kurabilir misiniz?

Arkadaşlar, Temmuz ayındaki nikahım için 36 beden sade bir gelinlik arıyorum. 2 saat için satın almak istemedim. Kiralık verecek olan olursa iletişim kurabilir misiniz?

benim var hiç giymedim nerde oturuyosun pendikteyim ben özel diktirdim verebilirim herşeyi var ben özele yazamıyorum sen yazarsın görüşürüz

Ben de yardimci olabilirim 36 beden gelinligim. Ozelden mail adresini msj atarsan fotograflari yollayabilirim

Benim gelinliğim çok güzeldi dilersen resimlerini mail atabilirim? 36 Bedenim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…