• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 beden kıyafetler 39 no aykkabılar arıyorum./bulunmuştur.

blackanqel90

Önemli Olan Poz Değil, O Anki Mutluluktur..
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
2.973
1.380
248
34-36 Beden düz ispanyol paça renkli pantalon (kırmızı,siyah hariç) Arıyorum.

Ayrıca kanat perde arıyorum 4 Adet uygun fiyatlı 2 si kırmızı diğer ikiside pembe önceliğim diğer canlı renklerde olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, kıyafet konusunda yardımcı olamam ama hiç giymediğim ya da çok az giydiğim 39 no ayakkabılar var. Sen 2. el mi düşünüyosun yoksa hiç kullanılmamış mı istiyorsun? Ne tarz ayakkabılar arıyorsun?

2. el yada sıfır olabılır. Bot çizme yada spor ayakkabı olabilir.Topuklum fazlasıyla oldugu için daha spor düz taban birşeyler almak istiyorum. Resim eklemen mumkunmu bir bakayım

Bunu eklemeyi unutmuşum size dün buda 36 beden yıkandı hiç giyilmedi 5 tl

$IMAG0461.jpg

2. el yada sıfır olabılır. Bot çizme yada spor ayakkabı olabilir.Topuklum fazlasıyla oldugu için daha spor düz taban birşeyler almak istiyorum. Resim eklemen mumkunmu bir bakayım

hmmm, ya ben genelde hep düz giydiğim için pek topuklu giyemiyorum. O yüzden aldığım ayakkabılar genelde bir-iki kere giyilip dolaptaki yerini alıyor. Onlar belki işine yarar diye düşündüm. Ama öyle çok yüksek değiller. Dolgu topuk da var... İstersen gönderirim resimlerini.Ama düz olanlar için bakayım belki birşeyler bulabilirim.. Zaten biz kadınlar ne kadar çok şeyimiz olsa da hep yok diyoruz, sonra dolapları bir açıyoruz bir sürü şey çıkıyor :)

Bunu eklemeyi unutmuşum size dün buda 36 beden yıkandı hiç giyilmedi 5 tl

Buda güzelmiş canım ama pek bana göre degıl.Erkek kıyafetı eklicekmısın ? Bedenler uyarmı bılmıyorum ama bizim bey biraz göbüşlü yazmıstım yanlıs hatırlamıyorsam bedenlerı

Eki Görüntüle 879712

hmmm, ya ben genelde hep düz giydiğim için pek topuklu giyemiyorum. O yüzden aldığım ayakkabılar genelde bir-iki kere giyilip dolaptaki yerini alıyor. Onlar belki işine yarar diye düşündüm. Ama öyle çok yüksek değiller. Dolgu topuk da var... İstersen gönderirim resimlerini.Ama düz olanlar için bakayım belki birşeyler bulabilirim.. Zaten biz kadınlar ne kadar çok şeyimiz olsa da hep yok diyoruz, sonra dolapları bir açıyoruz bir sürü şey çıkıyor :)

Çok yuksek ve ınce degılse sorun olmaz benım için.bot,çizme spor hepsı olabılır.ekleyebilirsen bakayım hemen, konun yok sanırım yada ben göremedım:44: evet var ama yok sıkılıyoruz sureklı degısık seyler olsun diyoruz işte :37:

Kızım ancak uyududa cevap yazamadım erkek giyimde bedenler uymuyor o yüzden eklemiycem diğerlerini yarın kargoya vericem takip numaranızı yazarım.

Çok yuksek ve ınce degılse sorun olmaz benım için.bot,çizme spor hepsı olabılır.ekleyebilirsen bakayım hemen, konun yok sanırım yada ben göremedım:44: evet var ama yok sıkılıyoruz sureklı degısık seyler olsun diyoruz işte :37:

Daha yeni sayılırım buralarda, yeni yeni keşfediyorum işte..Topiğim yok,yarın açarım. Yarın gündüz vakti resmini çekip paylaşırım olur mu? şimdi iyi çıkmaz...

Daha yeni sayılırım buralarda, yeni yeni keşfediyorum işte..Topiğim yok,yarın açarım. Yarın gündüz vakti resmini çekip paylaşırım olur mu? şimdi iyi çıkmaz...

Olur tabi ancak ben akşam 8 den sonra gırebılırım nete işten anca gelıyorum.Geldikten sonra bakarım teşekkurler :)

Back