- 31 Ocak 2015
- 466
- 19
- 38
- 42
Aldığım ama bana bol geldiği için çok kullanamadığım siyah bir 42 beden pantolon var. Yüksek bel 40 beden siyah ve kahverengi pantolon var cnm.Canm benm msji gormedn galiba 40 42 beden pAntolon varmi dicektm
Canım, sorduklarına tek tek yanıt vereyim. Seçtiğin gömlekler ve buluzlar 5, etekler 10 tl.1 umara gömlek ve etek, 2 ve 3 numarada ki etekler, 4 numaradaki gömlek, 5 -6-7 no daki bluzler ve sondaki beyaz gömlekk beden ve fiyatlar lü,tfen
10 tl cnmFiyati ne cnm
bluzler m beden demi. hangi şehirdesinCanım, sorduklarına tek tek yanıt vereyim. Seçtiğin gömlekler ve buluzlar 5, etekler 10 tl.
Fuşya gömlek L, mavi gömlek yazmıyor ama 38 bedene uygun. 2'de etek 40, 3 deki etek M beden.
Buluzlar standart beden canım. M'ye de olur, L'ye de. Ankaradayım.bluzler m beden demi. hangi şehirdesin
Pek tercih etmiyorum. Ihtiyacım olan birşey varsa düşünmek isterim ama.Takasin varmi cnm
42olan hangisi canm boy bel ve kalca kismini olcermisn sana zahmet bide fiyatni ogrenebilrmiyimAldığım ama bana bol geldiği için çok kullanamadığım siyah bir 42 beden pantolon var. Yüksek bel 40 beden siyah ve kahverengi pantolon varcnm.
Canım, o pantolonu kullanamadığım için kaldırdım. Önce bulayım, sonra ölçerim tabi :)42olan hangisi canm boy bel ve kalca kismini olcermisn sana zahmet bide fiyatni ogrenebilrmiyim
O pantolon Sıfır ayarında. Bacağı düz iniyor. Klasik model yani. 20 düşünüyorum cnm.Siyah dimi bide boru paca degl genis paca olmasi lazik bide uygun fiyatli olmasi tabi once fiyat yaz istersn olmzsa bosa olcmezsn
Bu pantolonu ben beğendim.?Rengi kahve mi?canım, bahsettiğin bu pantolonsa eğer, etiketinde 40 beden yazıyor, kullanılmadı. 10 tl diyorum.
Hayır canım, pudra renkli.Bu pantolonu ben beğendim.?Rengi kahve mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?