Doğuma Hazırlık 36+4 te yanlış alarm...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SiBeL

oğlum ve kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
516
9
merhabalar,

36+4 te akşam aşırı miktarda bir ıslaklık hissettim.yaprak ped bile yapışkanlığını yitirmişti artık.akıntı gibi değildi.doktorumu aradım çamaşırını ıslatıyorsa suyun gelmiş olabilir hastaneye geç ebe baksın beni arar dedi.gittik ebe baktı muayene etti su olup olmadığına emin olamadı hem akıntı hem ıslaklık var ve parmak ucu kadar açılman var dedi doktorumu aradı o da çok aktif olarak suyu veya sancısı ya da kanaması olursa gelsin demiş.birde akıntı var diye fitil yazdırmış.kafam karıştı açıkçası.bayada bi panik oldum.böyle bir durumla daha önce karşışalaşan var mı?

Son düzenleme:
canim benimde 3 hafta kizim erken geldi suyum patladi baya su gibi akiyordu tutamiyordum bezler dayanmiyordu ve hastanede bir hafta yatim sonra sancilarim yavas yavas tutu ve doktor elini sokunca kanamam geldi ama evet kanamn ayda suyun geleck suan bende 37 haftaligim doktorgelebilir dedi bana ama belli olmuyor tabi bende bekliyorum hayirlisi cnaim bekle bakalim kanamn suyun gelinceararsin akintim benimde cok sikalsti boyle sarimsi gibi ve kasiklarima arada agri giriyor belime dikatli ol canim

canım suyun komple gelince 24 saat içinde diyorlar seni nasıl 1 hafta yatırdılar öyle anlamadım
bakalım bana da her an olabilir dedi ama bekliyoruz.erken olacakmış gibi gelmiyor bana hiç yinede kafam karıştı.akıntı normal bende de var hatta fazlalaşacak dedi dr geçen hafta.kasık ağrısı bende de var artık son haftalar buda normal.sende dikkat et canım..

canımcım bende ne ağrı ne sızı hiç bişi yok son bir aydır gelen akıntım wardı öğle saatinde varla yok arası hafif pembe bişi geldi akıntı içinde akşam üstü yoğunlaştı hadi bi baktıralım dedik aa o ne 2 cm açılmış 2 saat sonra4 cm e çıktı sonra da güsel kızım geldi :KK66:)

arkadaslar dun bende kasik agrisi yasadim gecede belim maf oldu bende kasik agrisi ne diyordum neyin belirtisi

canımcım bende ne ağrı ne sızı hiç bişi yok son bir aydır gelen akıntım wardı öğle saatinde varla yok arası hafif pembe bişi geldi akıntı içinde akşam üstü yoğunlaştı hadi bi baktıralım dedik aa o ne 2 cm açılmış 2 saat sonra4 cm e çıktı sonra da güsel kızım geldi :KK66:)

canım evet sen prensesine kavuştun maşallah, melek kızınla hep mutlu ol inş.
akıntın ne tür bi akıntıydı benim zaten hamileliğimin başından beğri beyaz akıntım var bu farklı bişeydi baya bi ıslaklıktı yani akıntı gibi değil.yoksa seninde böyle ıslaklık gibi miydi bende heveslenmelimiyim doğum için zemuszemus

arkadaslar dun bende kasik agrisi yasadim gecede belim maf oldu bende kasik agrisi ne diyordum neyin belirtisi

canım senin kontrolün vardır mutlaka yakınlarda doktoruna sorarsın ama bence doğum yaklaşıyor gibi sanki kaydirigubbakcemile3
benim bu akıntıyı yaşadığımdan beğri kayınvalidem sürekli ağrın var mı beline vuruyor mu, uykun geliyor mu diyip duruyor :)

X