36-38 beden hande butik :)))

Ronin Hills marka olan bana uygun ama düşük bel mı pantolonlar çünkü bir pantolonunun boyunu belden itibaren ölçtüm 96 cm geldi ama ben topuklu ile giyiyorum ondan da olabilir

canım ölçtüm ağa kısımlarını eğer uyarsa alırsın. hemen hemen hepsi düşük bel. sana uyar mı bilmem. ben hep sporla giydim topuklu pek beceremem yürümesini

ekleyeceğin ürünler var mı acaba bluz pantolon vs ..olursa beğendirsem o montla beraber dediğimiz gibi takaslaşırız şekerim

ekleyeceğin ürünler var mı acaba bluz pantolon vs ..olursa beğendirsem o montla beraber dediğimiz gibi takaslaşırız şekerim

elimde buda var senin hoşuna gideceğini düşündüm tarzın olabilir. Lbeden yazıyo ama m beden bence. göğüs bölgesi 45 cm bel kısmı 41cm yakadan etek kısmına 62cm. sportif bir sweetsört rengi füme. resimde rengi iyi durmamış benim telden kaynaklı. hiç bir deformesi yoktur sayılı giyilmiştir.montla birlikte şekerlik ve çaytabakları birraz hafif kaldı bu kezde :44:

sen en iyisi çay kaşıklarınıda veriver napcan takım olsun tepsiyide isterdimde aynısı bende var

sen en iyisi çay kaşıklarınıda veriver napcan takım olsun tepsiyide isterdimde aynısı bende var
ay buda çok büyük ölçtüm kendi üzerimden maalesef çok büyük ..başka bişiler eklemeni bekleyebilirim o montla beraber alabilmek için

ay buda çok büyük ölçtüm kendi üzerimden maalesef çok büyük ..başka bişiler eklemeni bekleyebilirim o montla beraber alabilmek için

36cm bel 21cm ağa 72 cm boy.
bu kapri lcw markadır. keten kumaşı gri renkte dikişleri pembe renkte. yanları komandı cepli. istersen paçalarını bağalayıp dahada kısaltabiliyosun. hoşuna giderse.

36 beden bel 36 cm 21 cm ağa 72 cm boy. gri renkte sportif lcw marka kapri
10tl

göğüs 45 cm bel 41 yakadan eteğe boy 41 cm. füme renkte sayılı giylmiş sweet 10 tl

Eki Görüntüle 1016729 buda düzelttim yan olmuştu. görümcemde de amma para varmış heeee

Eki Görüntüle 1016732 lcw marka s beden Eki Görüntüle 1016733 lcw marka m beden Eki Görüntüle 1016734 defacto marka s beden Eki Görüntüle 1016736 defacto marka s beden
tanesi 5 tl
hepsi uygun fiyata. istanbul pazarlık tabiki var pazarlık sünnettendir
Eki Görüntüle 1016743 s beden likralı çok güzel kumaşı var sayılı giyildi vizyon rengi çok severek aldım giydim ama artık hiç biri olmuyor doğum sonrası kilo veremeyenlerdenim 10 tl

Eki Görüntüle 1016750 Eki Görüntüle 1016751 leke jns marka s beden. kahve rengi sıcacık tutuyor kotun üzerinde çok şık ve sportif. 10 tl

Eki Görüntüle 1016765 şık ev terliği ben bu tarzları giyemeyi beceremedim :26: 5 tl mevlütlerde özel günlerde 36 no

Eki Görüntüle 1016787 Eki Görüntüle 1016789 kot bedeni 26 boyu kısaltıdı biraz ilgilenen olursa ölçeceğim. 10tl

Eki Görüntüle 1026846 Eki Görüntüle 1026847 Eki Görüntüle 1026848 36 beden bel 36 cm 21 cm ağa 72 cm boy. gri renkte sportif lcw marka kapri
10tl

Eki Görüntüle 1026850 Eki Görüntüle 1026851 göğüs 45 cm bel 41 yakadan eteğe boy 41 cm. füme renkte sayılı giylmiş sweet 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…