36-38 beden hande butik :)))

hande_71

nefret et, ama acıma...
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
874
247
133

bu etek ceket takım hiç giyilmedi etiketi üzerinde. kvler bana almışlardı giymeye hiç fırsatım olmadı yaka kısımları işlemeli kolyeli kaliteli kumaştan. çözgü marka kumaşı resimde çok parlak durmuş ama o kadar değil. ekru renkte 36 beden. 70tl

kırmızı abiyem boyundan bağlamalı boyun kısmı pullu çok şık kınamda ve görümcemin düğününde giyildi. 36 beden buda üzerimde duruşu. cepkeni mevcut tesettüre de uygun. fiyatı 100tl

buda düzelttim yan olmuştu. görümcemde de amma para varmış heeee

lcw marka s beden lcw marka m beden defacto marka s beden defacto marka s beden
tanesi 5 tl

Eklentiler

• $Fotoðraf0019.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 62
Eki Görüntüle 1016743 s beden likralı çok güzel kumaşı var sayılı giyildi vizyon rengi çok severek aldım giydim ama artık hiç biri olmuyor doğum sonrası kilo veremeyenlerdenim 10 tl

leke jns marka s beden. kahve rengi sıcacık tutuyor kotun üzerinde çok şık ve sportif. 10 tl

sadece içkısmındaki küçük fermuarı bozuldu. 10 tl
kaliteli deriden klasik bir çanta iç kısmı 3 bölmeli. 30 tl ye alındı 1 defa kullanıldı. 15 tl

şık ev terliği ben bu tarzları giyemeyi beceremedim :26: 5 tl mevlütlerde özel günlerde 36 no

Son düzenleme:
üzerinde görme imkanım var mı??
takaas düşünür müsün:26:

üzerimde görmeni çok isterdim şuan 40 bedenim doğum sonrası veremedim kilolarımı. takas düşünürüm ama dediğim gibi 40 bedenim elinde ne var. eğer erkek bebek giysisi varsa o da olabilir 9-12 ay .

kot bedeni 26 boyu kısaltıdı biraz ilgilenen olursa ölçeceğim. 10tl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…