Merhabalar hanımlar, 36+2 de peceteye bulaşan kıpkırmızı taze kan gördüm hemen doktoruma gittim 2cm açıklık vardı kısalma var dedi nstde sancılarım cikiyordu hemen yatısa aldı. İki defa ciger gelistirici igne yapildi. Kac defa oldugunu hatırlamıyorum ama progestan kullandım. Mantar vardi bende enfeksiyon var dedi ayni zamanda fitil ve antibiyotik tedavisine başladı. Yatışımın yapıldığı gün sonradan duzeldi nst sonuçlarım ama 2. Gun sabah cekilen nstde bebegimin nabzi cok düşük çıktı ve duzensiz sancılarım vardi doktorum bugun alabiliriz gününü beklemeyecek ama biz ne kadar tutabilirsek o kadar kâr dedi takibe devam edelim dedi. Ama 2cm açıklık bir parmak daha fazlalasti bu sırada progestani kesti hemen sabaha kadar surekli nst bakti ve sancilar hala duzensizdi kalp atışları normale çıkmıştı 3. Gun sabah cikisimizi verdi 5 gun sonra kontrole gel dedi bu sırada tabi evde sancılarımi takip etmemi sıklaşırsa hemen gelmemi söyledi yatip dinleniyorum. Ayni durumu yaşayan varmi kendisi yada çevresinde lütfen birseyler yazin.dr O gordugum kanamanin nisan olduğunu söyledı nişandan ne kadar sure sonra dogum olur.bebegin gelisimi gayet iyi hep 1-2 hafta onden geliyor diyordu kilosu 3.060gr 36+5 suan gelmesinden korkmuyorum ama cok heyecanliyim tecrubelerinizi bekliyorum cok heyecanliyim