B bsraabls Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Kasım 2024 3 0 22 Dün 23:12 Konu Sahibi bsraabls #1 peçeteye gelen ufak damla kan nişan mıdır? Bebeğin doğumdan önce hareketli olması vs doğum belirtileri varmıdır?
peçeteye gelen ufak damla kan nişan mıdır? Bebeğin doğumdan önce hareketli olması vs doğum belirtileri varmıdır?
berrawst Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 1.762 1.384 Bugün 06:31 Konu Sahibi bsraabls #2 Nişan olabilir ama sümüksü bi yapıda geliyo o öyle anlarsın, onun haricinde su gelmediği sürece sancılardan anlaşılır doğum belirtileri, bebeğin hareketiyle ilişkili midir bilmiyorum
Nişan olabilir ama sümüksü bi yapıda geliyo o öyle anlarsın, onun haricinde su gelmediği sürece sancılardan anlaşılır doğum belirtileri, bebeğin hareketiyle ilişkili midir bilmiyorum
Tmd2020 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2020 1.074 741 34 Bugün 09:05 Konu Sahibi bsraabls #3 Evet nişan olabilir. bende 36 haftalıkken doğum yaptım. nişan geldiğinde 1 gün sonra da doğum başlayabilir 1 hafta sonrada. yat dinlen bence
Evet nişan olabilir. bende 36 haftalıkken doğum yaptım. nişan geldiğinde 1 gün sonra da doğum başlayabilir 1 hafta sonrada. yat dinlen bence