- 9 Kasım 2021
- 706
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Evet farkındayım amafarketmez diye düşündüm (özeleğitimögretmenliği istiyorum) sosyal hizmet yazacagımn tamamlama icin.Yani hangi bolumden hangibolumu sececegini,senin ne istedigini aslinda ne olmak istedigini acikca yaznamissin.bolume gore yaoacagin tercihte degisir
35 yaş olan bi bölüm degil aslında 40 yaş olsa, da, atanabiliyor. 45 yaşta. Ama yine de sıfırdan 4 sene mi diyorsunuz öyle bi secenegim de var, aslında. Birşeyler yapmqk istiyorum ama ne bilemiyorum bu sefer yanlış birsey olmasın istiyorumÖnceki konunuzu bilmiyorum, kpss'den bahsetmemiş olsanız "Zaten 35+ yaştasınız, gönlünüzce hazırlanıp okuyun," derdim ama kpss hedefi zaten birçok alanda 35 yaştan gün aldığınız anda bitiyor. 2 yıllık okuduğunuz bölüm eğer kpss için 40 yaştan gün almama koşulunda ise ben olsam dgsden devam ederdim yoluma. Fakat istediğiniz yeni bölümde yaş sınırı yoksa, maddi kaygınız da asgari düzeydeyse ha 38 ha 41 (yaşları uydurdum elbette) çok da fark etmez, ben olsam sıfırdan da okuyabilirdim.
Evet biliyorum , ama ben dgs forumlarına, dgs, sayfalarına baktıgında 10bin sıralama ile cok iyi yerdeyim gibi genelş 70bin ve 100bin arasında toplanmış üstine 200bin kişiler girebilir miyim acaba ya telaşında. Onları gördükce iyimişim ha dedim, calıssam belki olurdu modu geldi :)Hevesinizi kırmak istemem ama DGS icin söylediginiz sıralamalar yüksek degil, zaten 4 islem yapıp ortalama IQ sahip olan herkes o sıralamalarda yapıyor. Dgsden gercekten iyi bir bölüme yerleşmek için 1k 2k gibi sıralamalar lazım. Bence direkt yazın okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?