+359 kabus olmasın...

future

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
600
2
96
Diğer
Valla bu konuyu nereye açacağımı bilemedim. Birçok kişinin ulaşması açısından da buraya açmayı uygun buldum ..

Meseleye gelince. +359 ile başlayan bir numaradan sürekli çağrı alıyordum. Şimdi nette olduğum için bi bakayım dedim. Bakınca da sizleri de uyarmak istedim. Bu numaralarla özellikle +359 ve +393 ile başlayanlar numaraları geri aradığınız zaman hattınızdaki kontörler uçup o tarafa yönlendiriliyormuş. Eğer arayan erkekse Türkiye'ye geleceğini söyleyip para isteyip dolandırıyorlarmış. Sizlerin ve çevrenizdekilerin bu numaralara düşmemesi için uyarmak istedim.

Zaten arama motoruna girip 359 yazarsanız bir sürü bilgiye ulaşırsınız.

rica ederim arkadaşım. çevremizdeki insanları da uyarmalıyız. hepimiz alnımızın teriyle kazanıyoruz, alın terimizi kimseye yedirmeyelim..

Konunuz içerik nedeniyle " Faydalı Bilgiler " bölümüne taşınmıştır...

Verdiğiniz faydalı bilgi için teşekkür ederiz.

evet canım ya benimde ev tlf +356 diye arandı aaaa bidaha aramam asla çok teşekkürler

evet canım ya benimde ev tlf +356 diye arandı aaaa bidaha aramam asla çok teşekkürler

ev telefonlarında oluyor mu bilmiyorum ama ülke koduna bakın eğer o ülkenizde tanıdığınız biri yoksa aramayın. dolandırıcı kaynıyo her yer..

uyarın için çok çok teşekkür ederim.banada bi ara böyle bi çağrı geldi ama aramadım.tanıdığım kişiler telefonumda kayıtlıdır.önemliyse tekrar arar düşüncesindeyim.iyiki aramamışım.

Back