- 12 Aralık 2015
- 50
- 23
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkurler buraz rahatladim gercekten fotograf varmi bakabilirmiyimBana 300cc takıldı ve göğüs dokum hiç yoktu. Dr um şimdiki haline bakarak uzulmememi söyledi. Benim bugün 9. Gunum ve sürekli değiştiğini protezlerin yerine oturduğunu farkedebiliyorum. Başta bende çok üzüldüm biraz zaman lazım moralini yüksek tut.
Bende birazdan yukliycem sol ustte 3 cizgi varya oraya gel albumleri ac oradan yeni album olustur var burdan yapiliyor sanirimFotoğrafım yok. Ben hep dışardan takip ediyordum.ameliyattan sonra çok moralim bozulunca üye oldum. Esitsizlikmi dersin dışarıya bakmasimi dersin. Ama şuanda çok azaldı bu sikayetlerim. Fotoğraf nasıl yükleniyor bilmiyorum. Yardımcı olursan denerim
Benim de 350 cc ama gözüme gayet iyi geliyo bugün doktora söyledim daha kuculmez dimi diye biraz daha kuculur ama protezin etrafı kapsulle kaplanicagi için o da biraz büyük gösterir dedi350 cc Kas alti taktiran arkadaslar bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. 3. Gün once 350 cc kas alti mentor marka takildi bana. Ancak şuan şiş oldugu halde gözüme cok küçük geliyor. Bu konuda bilgisi olan varmi ? Gercekten cok endiseliyim
Canım öncesi nasıl bilmiyoruz yorum yapmak zor. Resim koyarsan yardımcı olabiliriz350 cc Kas alti taktiran arkadaslar bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. 3. Gün once 350 cc kas alti mentor marka takildi bana. Ancak şuan şiş oldugu halde gözüme cok küçük geliyor. Bu konuda bilgisi olan varmi ? Gercekten cok endiseliyim
Gayet güzel olmuş bence hiç de küçük değil tam vücuduna göre olmuş bu arada alakasız ama saç rengine bayildimmm☺☺☺Fotograf ekledim bakarsaniz sevinirim
Tesekkur ederimGayet güzel olmuş bence hiç de küçük değil tam vücuduna göre olmuş bu arada alakasız ama saç rengine bayildimmm☺☺☺
Aynı durumu bende yaşadım.8 gün önce oldum ameliyat imi kas altı 350 cc takıldı. Sıfır doku idim . Fakat ilk iki gün sanki hiç protez takilmamis gibiydi ve inanılmaz derece de endişelendim sen gibi. Dedim herhalde en doktor en küçük cc yi taktı ondan varla yok arası gibi gözüküyor. Ödem arttıkça biraz daha büyüdüler. Ve şuan 8. günüm artık inanıyorum 350 cc olduğuna :) sen ameliyat olalı bayağı olmuş. Fotoğraf ların varsa görmek isterim . Cc lerimiz aynı olunca insan merak ediyor gelecekteki halini :) sende benim fotoğrafları ma bakabilirsin350 cc Kas alti taktiran arkadaslar bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. 3. Gün once 350 cc kas alti mentor marka takildi bana. Ancak şuan şiş oldugu halde gözüme cok küçük geliyor. Bu konuda bilgisi olan varmi ? Gercekten cok endiseliyim
Beside izlermisin .Fotograf ekledim bakarsaniz sevinirim
Beni izlermisin bende 3 temmuzda olucam ameliyat inşallah merak ediyorum bende 350cc istiyorum daKızlar 350 cc kas altı takıldı bana 9 gün oldu ama gözüme çok büyük geliyor moralim bozuldu biraz
Sağ tarafım daha yukarıda duruyor yani acaba yaptırmasamıydım diye düşünmeye bile başladım sizlerin nasıl ?
Merhaba fotoğrafaa nereden bakıyoruz yardımcı olur musun ben de ameliyat olacağım ve araştırma yapıyorumFotograf ekledim bakarsaniz sevinirim