350 cc buyukmu olur

didolin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
348
117
bugun bir doktora gittim.goguslerim cok az ama biri digerine gore daha buyuk.doktor bana 350cc yada 325 cc bir tarafa otekine 275cc onerdi.israrla ve israrla buyuk istemedigimi soyledim ama daha kucuk olmaz ozamanda birbirinden ayri durur dedi.boy 170 kilo 65 biraz yapili sayilirim cokta ince bi kadin d3gilim anlicaginiz.yaptigi fotolari gosterdi ve 350 ler bana buyuk geldi.cok buyuk olmasindan cok korkuyorum.bir doktora daha gozukmek istiyorum.ama sizce 350 buyukmu? bide yaptiran birileri varsa beni takip edebilirmi foto gormeye ihtiyacim var.

bugun bir doktora gittim.goguslerim cok az ama biri digerine gore daha buyuk.doktor bana 350cc yada 325 cc bir tarafa otekine 275cc onerdi.israrla ve israrla buyuk istemedigimi soyledim ama daha kucuk olmaz ozamanda birbirinden ayri durur dedi.boy 170 kilo 65 biraz yapili sayilirim cokta ince bi kadin d3gilim anlicaginiz.yaptigi fotolari gosterdi ve 350 ler bana buyuk geldi.cok buyuk olmasindan cok korkuyorum.bir doktora daha gozukmek istiyorum.ama sizce 350 buyukmu? bide yaptiran birileri varsa beni takip edebilirmi foto gormeye ihtiyacim var.
Yorumunuza dayanamayarak cevap yazma gereği hissettim. 275 ten daha küçük kaç cc düşünüyorsunuz. Madem küçük istiyorsunuz neden yaptırıp hem maddi hem manevi sıkıntıya giriyorsunuz. 153 boyunda 45 kiloda Minyon ufak tefek bir kadın olmama rağmen 375 cc silikon taktı doktorum. Vücüdumun alabileceği en büyük cc yi istedim hep. Şimdi bakıyorum keşke vücudum 600 cc al saydı da onu taksaydı. Gözüme küçük görünüyor lar çünkü. Siz burdan Pay niçin kendinize. Bol şans :)

Yorumunuza dayanamayarak cevap yazma gereği hissettim. 275 ten daha küçük kaç cc düşünüyorsunuz. Madem küçük istiyorsunuz neden yaptırıp hem maddi hem manevi sıkıntıya giriyorsunuz. 153 boyunda 45 kiloda Minyon ufak tefek bir kadın olmama rağmen 375 cc silikon taktı doktorum. Vücüdumun alabileceği en büyük cc yi istedim hep. Şimdi bakıyorum keşke vücudum 600 cc al saydı da onu taksaydı. Gözüme küçük görünüyor lar çünkü. Siz burdan Pay niçin kendinize. Bol şans :)
ee bide su acidan dusunun bir taraf 350 olucak bir taraf 275 arada baya bi fark var.

ee bide su acidan dusunun bir taraf 350 olucak bir taraf 275 arada baya bi fark var.
Eğer aradaki asimetri gözle görülecek kadar fazlayasa evwt aradaki cc farkı önemli değil. Ama eğer siz aynaya baktığınızda o kadar bariz bi asimetri görmüyorsanız o zamn fazla bi fark. Mesela şöyle örnek vereyim. Benim de asimetrim vardı. Sağ göğsüm sola göre gözle görülür bi şekilde büyüktü. Hatta ultrasonu çeken doktor bile söylemişti birinin maliyeti daha fazla olacak diye gülüşmüştük.doktor ameliyattan önce çizim e aldığında çok bariz bi şekilde hem asimetri yi hemde meme uçları nın farklı yerde olduğunu gördük. Buna rağmen doktorum iki göğsüme de aynı cc yi taktı. Çünkü memen büyüdüğünde ancak sen çok dikkatli bakarsan anlayacaksın o asimetriyi o da çok önemli değil demişti. Ki gerçekten de öyle oldu. Silikon ilk takıldığında ben hissediyordum solda ki daha küçük olduğu için daha çok gergindi ama zamanla inanki ikiside eşitlendi. Biz eşimle birlikte asimetri olduğunu bildiğimiz için birinin büyük olduğunu anlıyoruz ama dışardan bakılınca mümkün değil anlamak. BenCe tek bir doktora bağlı kalma.. Diğer doktorların da fikrini al bu konuda.

X