35 yas ve üzeri anne adayları burayaaaa

birperi

bebeğim allahıma emanet
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
3.239
0
kızlarrr 35 yasındayım ve hamıleyım..yastan dolayı korkularım yok degıl..ilk bebegımı kalp durması sonucu kaybettım çünkü...şuan yıne endıselıyım..bilmiyorum nolucak allahım bırdaha yasatmasın acısını aminnnnnn

Canım,bebeğin hayırlı,uğurlu olsun,sağlıkla gelsin kucağına inşallah,içini ferah tut sen,Allah seni de onu da korur,güven,gerisini hiç merak etme sen,hamileliğinin tadını çıkar:)

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına alıp, analı-babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hiç korkma burada 36-37 yaşında arkadaşlar var kimi doğum yaptı kimi de hayırlısıyla doğum yapmak üzere. Hamileliğin tadını çıkar, üzme kendini de bebeğini de. Bana da dualarında yer er inşalllah.

birpericim.. tup bebek yontemiyle mi hamile kaldin? kac tane emriyo transfer ettiler. agrili mi oldu merak ettim. 4 eylulde benimde ignelerim basliyacak kismetse...

bu arada birpericim cok cok tebrik ederim. Allahim cok buyuk. ne yazdiysa o olur sen dua et bitanem.. bence hersey yolunda gidecek. gercekten keyfini cikar bencede.. olumsuz dusunme...

hımmm yakaladım seniii topiğin hayırlı olsun canım benim inşallah arkandan bende gelicem Allahım nasip ederde hamiş kalırsam 35 yaş hamişi olarak az kaldı hissediyorum benim güzel hamişim

X